2 September 2009

hullaannunSyksy on lempivuodenaikani. Se on minun uusivuoteni, jolloin herään uuteen eloon hullaantuen väreistä, viileydestä ja villiintyvästä luonnosta. Silloin kaivetaan naftaliinista neuleet, haaveillaan sametista ja tummista leningeistä, tankataan laiskoina iltapäivinä haaleaa maitokahvia.

Antaa lehtisateen seurata eteiseen,
valon siivilöityä ovista ja ikkunoista!

Ja pimenevinä iltoina voi laiskuudestaan häpeää tuntematta kääriytyä vällyihin mukanaan kirja ja kupillinen lämmintä teetä -- tällä kertaa Sinuhe, jota olen arvellut tylsäksi ja siksi vältellyt vuosikaudet. Syyttä, näemmä.

Tervetuloa, syksy ja tyylikäs uusi elämä!

(Tämä syksyn ylistys oli muuten osa vastauksestani MariaK:n Idylli-blogissa heittämään haasteeseen "miten sinä sallit syksyn saapua?". Ylistysten sarja jatkunee syyskuun mittaan!)

4 comments:

Outi said...

Olet näköjään jumittanut samoihin Olivian kuviin kuin minäkin. Rakastan tuon aukeaman muotikuvia. Ja aika leuhkat kengät sulla. Mullakin tekisi mieli heittäytyä naiseksi, mutta osaako sitä enää? Ikuinen poikatyttö.

Mimmi said...

Tuon sarjan kuvat olivat tosiaan ihania! Nuo kengät puolestaan... No, odottelen sitä hetkeä, jolloin saan vetaista päälleni luonnonvalkoisen neulemekon ja nuo kengät, mutta harvoinpa niitä näin kotoillessa tulee. En ole varma osaanko siis itsekään enää, mutta postit pitää hakea noilla, ettei ihan unohtuisi...

violet said...

Heittäydyn erityisesi aina syksyinen Naiseksi enemmän kuin koskaan muutoin.
Leveä, huopainen lierihattu on kovasti pyörinyt mielessä....

Mimmi said...

Syksy on minulle ainoa aika, jolloin tekee mieli käyttää hattuja. Talvella (jolloin niitä kai voisi myös käyttää) täällä pohjoisessa tulee vain vedettyä neulemyssy niin syvälle päähän, että hädin tuskin alta näkee eteensä. Syksy on kyllä ihmisen vaatekaapin parasta aikaa!