21 November 2009

puhdistus


Hedelmiä, marjoja, vihanneksia, täysjyväviljaa. Ei lihaa, sokeria tai suolaa. Ainakin puoli tuntia ulkoilua joka päivä. Puhtaille kasvoille hunajaa ennen lempeän lämpöistä saunaa.

Olo on kevyt, ajatus kirkas. Punajuurta tekee mieli.

Yhdestä en pysty luopumaan: aamukahvi on saatava. Loput kupilliset olen yrittänyt korvata valkoisella ja vihreällä teellä tai kuumalla sitruunavedellä, jossa on vähän hunajaa. Cayenne-pippuriakin kuulemma voisi siihen lisätä, jos sitä olisi.

Viime yönä, neljän tällaisen päivän jälkeen, olin jotenkin energinen. Valvoin pidempään kuin aikoihin, luin lehtiä, kudoin. Vaihdoin profiilikuvankin, se on otettu raskauden alkuaikoina, muistuttaa siitä, että näytin joskus tuolta, ja voin näyttää vieläkin.

Tuntuu hitaalta ja rennolta. Sillä lailla hyvästi.
Raikasta viikonloppua kaikille!

4 comments:

Satu said...

Oi kun kuulostaa ihanalta! Tekisi hyvää mullekin... Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Mimmi said...

Satu, tekee todella hyvää ainakin minulle, vaikka vähän viikonloppuruoan kanssa tästä lipsuttiinkin... Joten suosittelen.

Lotta said...

Oi, innostuin tästä kovasti! Kai viikon mittaisesta puhdistuskuuristakin jotain hyötyä olisi, enempään en varmaan pysty näin syysaikaan. Pakko kyllä pitää kiinni aamukahvista ja suolasta...

Pidin kovasti sinun Vielä kerran kotoilusta kirjoituksesta. Allekirjoitan :D

Mimmi said...

Lotta, viikostakin on takuulla hyötyä, ja veikkaan, että esim. sokerittomuus voi jäädä päälle pidemmäksikin aikaa, vaikka sitä ei edes suunnittelisi! :)