1 April 2010

juhlapäivä


Vuosi sitten. 
Ja nyt:
Tänään meillä ei huudahdella aprillia, vaan hyvää syntymäpäivää.

Anteeksi, etten ole viime päivinä ehtinyt lukemaan ja kommentoimaan. Elossa ollaan, vaikka jalat eivät välillä meinaakaan kantaa iltaisin, päästä puhumattakaan: On tehty kevätsiivoja, innostuttu sisustamaan vessa uusiksi, katsottu ikkunasta kun isi auraa traktorilla lunta pihalta pellolle, tuhlattu omaisuus ruokakauppaan, leivottu synttäreille ja pääsiäiseksi, nähty kevään ensimmäiset ötökät, käyty 1-vuotisneuvolassa toteamassa että tirppana kasvaa tasaisesti omalla käyrällään (74,6 cm / 8,5 kg), metsästetty tipuja ja munia, maisteltu omenamustikkamansikkasoppaa, ihmetelty mihin se vuosi hurahti.

Ja puuhaa piisaa, vieraita odotellaan huomiseksi, lauantaiksi ja ehkä sunnuntaiksikin, tänään olisi vielä leivottava kakku ja siivottava keittiö, joka on epämääräisessä kaaoksen tilassa kaiken muun puuhailun seurauksena. Palaan kun hellittää!

Hauskaa aprillia, rauhallista pääsiäistä ja huokaus:
kevät on viimeinkin täällä, siinäkin on syytä juhlaan!

14 comments:

Kirjailijatar said...

Voi että mikä tirpana! Tuo viimeinen kuva on älyttömän suloinen, niin sädehtivä olemus että. Onnea päivänsankarille ja mukavaa pääsiäistä!

Mimmi said...

Kiitos! :) Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

Olina said...

Onnea onnea sakarille! Miten aika kiitääkään, ihan hullua välillä. Ja kevät, se on täällä! Me jammailimme pojan kanssa, kiitos siitä!:)

Mimmi said...

Kiitos Olina! Aika tosiaan menee hirmuisen nopeasti, yhdessä hujauksessa siitä pienestä rääpäleestä on tullut jo itsetekevä tyttö! Meitäkin tanssitutti tänään sama biisi. :)

minja said...

Paljon onnea! <3

niina said...

Oi,onnea sinne! :) Vuosi menee nopeasti ja se seuraava vielä nopeammin..ei meinaa aina perässä pysyä!

Jonna said...

Onnea kovasti! Jokainen lapsen kanssa eletty vuosi kulkee tosi vauhdilla.

Hanna said...

Onnea pienelle ja onnea vuosikkaan äidille:) Hyviä pyhiä.

Mimmi said...

Minja: Kiitos!

Niina: No ei kyllä meinaa perässä pysyä nytkään, ei tytön eikä ajan! Kiitos onnitteluista!

Jonna: Totta varmasti, juuri tänään puhuttiin miehen kanssa, että vuosi on mennyt paljon tavallista nopeampaa, siltä ainakin tuntuu. Kiitos toivotuksista!

Hanna: Kiitos molemmilta! :) Hyvää pääsiäistä sullekin!

Lotta said...

Hitusen myöhästyneet onnittelut päivänsankarille :) Mahtava tuo
viimeinen kuva!

Solen said...

Ihana pikku mustikkasuu! Onnea synttärisankarille!
Muista myös levähtää, ettet ihan uupahda.

Mimmi said...

Lotta: Kiitos, onnitteluista ja sanoistasi!

Solen: Kiitos! Yritän ehtiä levähtämäänkin, nyt laitoin tytön juuri vähäksi aikaa mummon ja papan kanssa autoajelulle. :)

Riikka said...

Onnea yksivuotiaalle! Näyttää muuten paljon isommalta kuin mitat kuulostavat. Ihanan sirpakka tyttö:) Meidän ensi viikolla puolivuotias taitaa olla saman painoinen, hihii:)

Mimmi said...

Riikka: Kiitos! Meidän neiti on tosiaan tuommoinen tirppana, monta kiloa pienempi kuin ikäisensä, vaikka onkin hirveä ahmatti! :)