3 April 2010

juhlittu
pari päivää, avattu lahjoja, todettu että tässä vaiheessa lahjaksi riittäisi vielä pala kaunista paperia tai pahvilaatikko jossa on eläinten kuvia, syöty ensimmäistä syntymäpäiväkakkua, kastettu kädet kermavaahtoon, maistettu prinsessakeksejä, läiskytelty lätäköissä, riemuittu ja iloittu.

Minä olen elänyt tästä valosta, iltaisin ollut niin väsynyt että tuntuu kuin painuisi patjan läpi, nähnyt niin todentuntuisia unia, etten seuraavana päivänä muista mitkä asiat ovat oikeasti tapahtuneet, mitkä eivät.

Nyt ulkona tuoksuu savulle, sisällä mandariinille, 1-vuotias tuhisee sängyssään, enkä malta välillä olla käymättä katsomassa. Se on meidän oma, rakas.

2 comments:

Kirjailijatar said...

Suloinen tunnelma tuli tästä. Ulkona tuoksuu savu ja sisällä mandariini. Se kuulosti juuri hyvältä. Ensimmäiset syntymäpäivät ovat aina niin ihania ja päivänsankari niin suloinen.

Mimmi said...

Kirjailijatar: Suloinen tunnelma meillä on ollutkin, sankari on ollut oikea iloinen onnenpesä koko pääsiäisen ajan. Ihanaa pitää välillä vähän vapaata koko perheen voimin.