13 April 2010
Kevät tuntuu. On niin lämmintä.
(Huonoa hiuspäivää ei voi enää pelastaa pipolla.)

Kävelyllä haaveilen kesästä, matkoista, talosta jonka katto pitäisi uusia. (Onneksi muutamme pian, muuten saattaisin ostaa sen.)

Kotona kaappiin unohtuneita suklaamunia ja tätä.

9 comments:

Kirjailijatar said...

Täällä olisi yksi katto, joka pitäisi uusia. Näyttää vähän tuolta :)

Mitä, muutatteko te? Koska? Kamala uteliaisuuden puuska taisi iskeä :)

Anjuska said...

Muuttoutelias täälläkin nostaa päätään: mitäminnekoska? Ja nyt on muuten huono hiuspäivä. Eikä pipoa. Koitin laittaa huivia, mutta se oli vielä huonompi kuin huono hius.

Katsoin ensin kattokuvaa räsymatoksi. Tykkään molemmista. Räsymatoista ja sammaleisista katoista.

Merruli said...

Tuo kattokuva on hienon hieno kuin kuva-arvoitus.

Ilonan blogista sain käsityksen, että olette muuttamassa tänne päin. Runossa viimeistään olisi hauska joskus törmätä pipertelijöissä.

Mimmi said...

Kirjailijatar: Jos ei vedet vielä tule läpi niin ei sillä kiirettä ole sillä teidän katolla, sammalkatot on suloisia! :) Joo, muutetaan kesän aikana, tarkasta ajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta viimeistään elokuussa. Uusi koti pitäis löytää ennen sitä!

Anjuska: Miehen opiskelujen takia muutetaan Tampereen seudulle. Ihan itse kaupunkiin vai lähikuntiin, sitä ei olla vielä päätetty. Tuota huivia voisikin kokeilla. Ennen käytin niitä tosi paljon, tuossa profiilikuvassakin taitaa olla jonkunlainen. Kiitos muistutuksesta! :)

Merruli: Se talo, jonka katto tuo on, on itsessäänkin melkoisen arvoituksen näköinen! Kyllä, sinne teille päin ollaan muuttamassa. Toivottavasti pipertelijät kokoontuu vielä syksyllä, tahtoisin niin mukaan. Varsinkin kun en sisarusteni lisäksi sieltä päin oikein ketään tunne sillä tavalla in real life! :)

Olina said...

Meillä on kanssa tuollainen sammalkatto. Saisi ollakin, mutta tiilet ovat niin monesta paikkaa rikki, että vaihtoon menee. Tiedettiin onneksi ostaessa jo:)

Onnea uuden kodin etsintään!

Ilona said...

Joo, kyllä Pipertelijät vielä kokoontuu piiitkään, jos se minusta on kiinni, ei huolta! :)

Itsekin olen kyllä tämän vuoden sisällä muuttamassa pois Tampereelta, mutta johonkin lähikuntaan, joten sekään ei nouse esteeksi.

Piti sanomani, että keväällä huonon hiuspäivän voi poistaa huivilla, mutta siitä olikin jo puhetta.

Mimmi said...

Olina: Kiitos vaan, onnea todella tarvitaan, jää niin viime tinkaan! :)

Ilona: Kiva kuulla että ehdin vielä mukaan! Mekin ollaan harkittu niitä lähikuntia myös, mutta kun ei olla sieltä päin niin ei oikein osata ajatella, että mihin kannattaisi. Te kai etsitte ihan ikiomaa kotia?

Riikka said...

Hauska tuo kattokuva, luulin ensin räsymatoksi! Kiinnostuinpa minäkin minne päädytte muuttamaan...jos vaikka meidän lähettyville:)

Mimmi said...

Riikka: Voi hyvinkin olla. Tarkkaa paikkaa ei ole tiedossa, oikeastaan ei olla kunnolla edes vielä katseltu asuntoa. Tunnetaan lopulta aluetta niin huonosti, että on vaikeaa hahmottaa mahdollisia uusia osoitteita...