10 April 2010

lauantain listat
Vastalääke huonoille aamuille:
- puhtaat valkeat lakanat
- talon suurin kuppi kahvia
- lakanoissa piileskelevän lapsen naurua
- vähän vaaleanpunaista

Tänään näin:
- vaaleanpunakenkäisen tytön kantamassa koiranpentua
- lintuja kylpemässä traktorin jälkiin tulleissa lätäköissä
- kaupan myyjän hälyttämässä vartijan nuorten perään
- kaksi salaperäistä ovea vanhan asumattoman talon varastosiivessä
- yltäpäältä kurassa olevan lapsen istuvan lumessa
- kaksi lentävää kärpästä, joita luulin ampiaisiksi
- auringon pilkahtavan pilvien raosta ja lumen sulavan

5 comments:

Solen said...

Onko siellä jo kärpäset heränneet? Täällä kevät näkyy sillä, että saa kulkea tennareilla ilman että tarvitsee pelätä niiden kastuvan.

Ihania vastalääkkeitä sinulla. Varsinkin lapsen nauru ja vaaleanpunainen :)

Celia said...

Ihania listoja.
Alemmasta tuli heti tarina.

Ajattelin just eilen, että haluan tehdä onnellisen kevään listan. Vaaleanpunaista toivoisin omalle listallenikin ja naurua, paljon naurua.

Mä oon bongannut yhden kärpäsen. Kovin oli äkäisen oloinen yksilö.

Kirjailijatar said...

Listat ovat ihan parasta! Minäkin olen nähnyt jo kärpäsen, tänään koiran selässä. Ju lumienkin näkee tosiaan ihan silmissä sulavan. Mahtavaa. Salaperäiset ovet ovat houkuttelevia...

Katja said...

Minulla ovat aamut järjestään huonoja. En ole ollenkaan aamuihminen. Jokin hormoni ei varmaan toimi siihen aikaan vuorokaudesta. Illat ovat ihania. Nautin.

Täällä on nähty eka leppäkerttu, eksynyt suunnistaja tuossa pihalla ja omat lapset heittämässä kivillä leipiä järveen, seitsemän oli ennätys. :)

Kevätpäiviä ja hyviä aamuja!

Mimmi said...

Solen: Tänään en ole nähnyt yhtään kärpästä, eilen kaksi epämääräisen tokkuraisesti lentävää (siksi luulinkin niitä ampiaisiksi). Lapsen nauru auttaa kaikkeen! :)

Celia: Vaaleanpunainen on kyllä tärkeää. Juuri nyt sitä on taivaalla. Ja nauru, se on oikeastaan tärkeintä elämässä. Minäkin voisin kirjoittaa onnellisen kevään listan, muistutukseksi itselle, että sitä voisi katsoa vaikka sitten huonoina aamuina.

Kirjailijatar: Tuo lumien sulaminen on kyllä tänä vuonna ihan huikean nopeaa. Ja ovet, niistä voisi kirjoittaa monta tarinaa!

Katja: Leppäkerttu, nyt jo! Taidatte elää kesämaassa! Minunkin aamuni ovat hankalia, mutta huonousaste vaihtelee. Eilen oli tosi huono.