8 May 2010

... and the winners are
 

Tänä aamuna heräsin auringonsäteisiin vuoteessani. Koko talo oli ihan hiljaa, lapsi tuhisi sängyssään aamukahvieni ajan, ja myöhemmin ujosteli yöllä myöhästyneestä junasta saapuneita siskojani, joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Kivikokoelma karttui kotipihalla, kukkia kasteltiin ja mies tuli tyytyväisenä kotiin onnistuneen tentin jälkeen. Oikea voitonpäivä, ja erinomainen päivä arpoa.

Ensinnäkin, kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille kommenteistanne ja ihanista sanoistanne, oli ilo kuulla, että kirjoituksiani luetaan ja ajatellaan. Ja hui miten monta teitä oli, en uskaltanut kuvitellakaan! Bloggaamisesta on tullut minulle tärkeä tapa kirjoittaa muistiin ja muistuttaa, ja on aina lämmittävää ja valaisevaa kuulla teidän ajatuksianne ja näkemyksiänne. 

Sanoin jossain kommentissa hiljattain, että blogeja lukiessaan pääsee katsomaan elämää toisesta, joskus melko vieraastakin näkökulmasta, ja se on ihmiselle terveellistä. Samoin on kommenttien laita, ja erityisesti tämän talven kommenteista mieleeni on jäänyt sana armollisuus, josta ainakin minua on syytäkin toisinaan (melko usein) muistuttaa.

Niin, se arvonta. Onnettarena toimi pikkusiskoni, joka toisinaan täälläkin kommenttiosiossa vilahtaa joko nimimerkillä pikkusisko tai nuorempi täti. Kauan kauan sitten kirjoitin hänen tyylitajustaan, joka nyt pääsee vilahduksenomaisesti esille. Huomatkaa boheemisti rapistunut, keväisen keltainen kynsilakka -- minulla se ei ehtisi edes kynsiin asti, jos sellaista nyt ylipäätään muistaisin ostaa.

Voitonpäivänä arpaonni suosi Minttumaaria, jolle osui arvonnan pääpotti, Rachel Ashwellin kirja. Lohdutuspalkinnon, eli laventelituoksupussin, joka tuossa yhdessä kuvassa on vielä puikoilla (eikä tälläkään hetkellä täysin valmis, joten en laita siitä kuvaa vielä), saa puolestaan Marikki. Onnea voittajille! Otatteko minuun yhteyttä sähköpostilla kun ehditte, se löytyy tuolta profiilistani. Toki otan ilolla vastaan postia muiltakin!

Nyt meillä aletaan rauhoittumaan viikonloppuun ja äitienpäivään. Illaksi on jäätelöä, karkkia ja elokuva, huomiseksi yhdessäoloa ja toivottavasti myös toivomaani suklaapiirakkaa. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, ja kaunista viikonloppua ihan jokaikiselle!

6 comments:

Kirjailijatar said...

Kiitos ja sitä samaa sinulle :) Leffa, hyvät ystävät ja suklaakakku on pettämättömän ihan yhdistelmä.

Anonymous said...

Ja minäpä jo kerkisin kuvittelemaan että siinäpä nyt vilahtaa sinun keltainen kyntesi :)Mutta arpalipukkeiden kirjoittajan käsiala on miellyttävä,liekö se sitten sinun vaiko siskosi ;)
Aamusi alkoi ihanasti,toivon että koko päivässäsi on miellyttävä sointi.
Nyt menen kakun koristeluun,mies sen muutoin kasasi,mutta tähän kohtaan minä haluan tunkea räpyläni :)
Ai juu,onnea voittajille!

Minttumaari said...

Voi Mimmi mikä yllätys ja ilon päivä! Olen samaa mieltä Virvan kanssa, sinulla on kaunis käsiala.

Ihanat kuvat ja kauniit lakanat.

Laittelen sinulle viestiä tänään iltasella - hihii...

PS. kiitos myös kaunis paitaiselle onnettarelle :)

Lilouka pour JojO said...

J'aime beaucoup votre vernis jaune;)

Solen said...

Oi voi liian kauan näköjään oli poissa, arvonta meni sivu suun :) Onneksi olkoon blogin yksivuotis synttäreistä!

Mimmi said...

Kirjailijatar: Niin kyllä ovat, niitä tarvittaisiin useammin ehdottomasti!

Virva: Ihanaa, että miehesi leipoi kakun, kyllä minäkin haluan ne itse koristella. :) Kiitos käsialakommentista, kärsin kyllä vähän käsialastani kun se ei ole mitenkään hirveän selvä, ja minun töissäni pitäisi olla.

Minttumaari: Kiitos vain käsialakommentista! :) Nuo on mun lempparilakanat. :)

Lilouka: It's actually my sister, but I like the colour too! :) (sorry, my French is so rusty I can't remember how to write it, although I do understand it ver well)

Solen: Kiitos, harmi ettet ehtinyt arvontaan mukaan, ja kiva että olet palannut!