29 May 2010

sateisena aamuna

Juon aamukahvin kauppalistaa tehden, miehen laittaessa Mark Knopfleria soimaan, lapsen touhutessa, haluaisin ehtiä lukea kaikki blogit ja sanoa jotain jokaiseen, mutta tänään täytyy siivota ja valmistautua iltaan.

Tänä kesänä vien kirpputorille kaiken, kaikki vaatteet joita en ole vuoteen käyttänyt, kaikki kupit ja kulhot ja vaasit joiden käyttämisestä en ole varma, kaikki lapsen vanhat vaatteet jotka eivät tulevaisuudessa sopisi myös pojalle, rintarepun, hyppykiikun, kaiken. Harkitsen nettikirppikstä, mutta en tiedä löytyisikö tavaroilleni ostajia.

Illalla ystäviä, seurustelua, hyvää ruokaa, kummityttö, juhlat. Odotan, mietin viemisiä, ehkä teen myös salaatin. Ihanaa lauantaita kaikille!

9 comments:

Kirjailijatar said...

Joskus on ihan hyväkin luopua lähes kaikesta tavarasta, siis turhasta sellaisesta. Tulee puhdas olo, on tilaa jollekin uudelle.

Mukavia juhlia!

Malla said...

Ihanaa iltaa teille!

Minunkin pitäisi tehdä kylmästi se päätös ja viedä kirpputorille ihan kaikki, jota en ole vuoteen käyttänyt tai tarvinnut. Sitä tavaraa kun vaan jostakin kummasta aina kertyy.

Jos laitat tavaroita nettikirppikselle, kerrothan! Tulisin mielelläni vierailulle.

Jonna said...

Nettikirpparille laittamisessa on ihan mieletön homma! Siinä kuvaamisessa ja kuvailussa ja lähettämisessä. Saattaa kyllä saada paremmin rahaa jos jaksaa ruveta siihen urakkaan.
Minun olisi tarkoitus mennä myymään kirpparille taas jossain vaiheessa. Ne mitkä ei mene vien suoraan Kierrätyskeskukseen tms.

Hanna said...

Oi se on ihanaa ja helpottavaa kun pääsee turhasta roinasta eroon. Itsellä on yös kova myynti menossa kokoajan. Aloitan sitten ihan alusta.

Kivoja kuvia ja tunnelmia täällä blogissasi! :)

Katja said...

Voi, mikä ihana tyhjennys siellä. Minä asuin aikoinani Tammelan torin vieressä. Hissillä alas tavaroiden kanssa siihen torikirppikselle myymään. Se oli luksusta suorastaan. Kauppa kävi mahdottoman hyvin. Nykyisellä asuinalueella on pihakirppiksiäkin.

Me harrastamme myös nettikirppistä. Onhan siinä oma hommansa, mutta ei tarvi kantaa mitään minnekään eikä hakea määräaikana pois.

Viikonloppua! (Me olemme nauttineet sadepäivistä ja paikallaan olosta. Mies polo tekee 12-päiväisen työviikon.)

Satu said...

Toivottavasti teillä oli suloiset juhlat! Ihanat kuvat sinulla tässä. Aurinkoa sunnuntaihin!

Mimmi said...

Kirjailijatar: Tuo on varmasti totta. Olen hirveän huono luopumaan, laittamaan pois, mutta nyt olen päättänyt opetella.

Malla: Ilman muuta kerron, mutta saa nähdä saanko aikaiseksi. Oikean kirppispöydän jo varasinkin heinäkuulle, voi olla että ennen sitä myyn netissä joitain kuitenkin pois.

Jonna: Totta, siinä on ihan valtava työ. Mutta meillä on esimerkiksi joitakin lapsen tavaroita (lähes käyttämätön manduca-reppu, turvakaukalo jne.) joista en normaalilla kirppiksellä saa millään sitä hintaa, joka niistä kuuluisi saada. Siksi mietin nettikirppiksiäkin.

Hanna: Kiitos! :) Toivottavasti saat kaiken kaupaksi, tuota puhdistuvaa olo minäkin odotan.

Katja: Voi mies-parkaa. :( Se minustakin on sadesäällä kivaa, ettei edes tunne tarvetta lähteä mihinkään, että saa ikään kuin luvan kanssa olla paikallaan.

Satu: Mukavaa oli! Valoa sinunkin päivääsi!

Solen said...

Täälläkin erittelyä, jakamista ja laatikoiden kaivelua kirpparille vietävistä asioista. Tuntuu, että talven aikana kaikkiin nurkkiin kertyy kauheasti kaikkea tavaraa ja sitten keväällä haluaa päästä siitä kaikesta tavaramäärästä eroon, tosiaa puhdistua, sitä kai se on.
Minäkin olen miettinyt nettikirpparia. Jos laitat nettiin myyntiin, niin kerro sitten kokemuksia.

Mimmi said...

Solen: Minäkin taisin tosiaan viimeksikin pitää kirppistä kesällä, joten varmaan semmoista kevätpuhdistautumista siinä on. Kerron toki kokemuksista, jos nettikirppikselle kamppeita laitan!