9 June 2010

home and away

Sen jälkeen kun mies meni töihin, oma työni, lopputyöni, on lojunut pöydällä keräämässä pölyä ja korvakoruja. En ole ehtinyt vilkaistakaan, tai ehkä vähän plärätä, siinä on kauheasti tehtävää vielä, inspiraatiotakin olisi kun olisi vain aikaa.

Alkuviikosta tulimme lapsen kanssa vaihtelun vuoksi mummolaan, ja tänään äidilläni on vapaapäivä. Kokonainen päivä aikaa tehdä muistiinpanoja, lukea, korjailla tarkistettua teoriaosiota! En olisi koskaan uskonut, että kävisin vielä joskus näin innoissani tämän työn kimppuun! Loppuviikosta äidilläni on lisää vapaapäiviä, palaamme meidän kotiin kaikki kolme, minä muuraan itseni umpeen kirjoilla, ikkunani on kannettavan ruutu, ja tunnen helpotusta kun saan taas tehtyä jotain.

Voi olla, että muu elämä hiljenee joiksikin päiviksi, tämäkin tila.

11 comments:

Ilona said...

Oi, hienoa, että pääset työn touhuun! Antoisaa puurtamista siis sinulle!

Solen said...

Onnea inspiraatiosta, täällä sitä odotellaan kesäopintoihin. Ei millään huvittaisi tehdä historian esseetä kun ulkona paistaa aurinko ja keli olisi juuri täydellinen irtojäätelön syöntiin. No ehkä sitten ensi kuussa :)
Mukavia hetkiä sinulle lopputyösi kanssa!

Anonymous said...

Tuo onkin ihana tunne kun on tilaisuus tehdä jotakin ja samaan aikaan löytyy se poltekin,
hyvä että sait mahdollisuuden!
Iloa päiviisi!

Ilse said...

Olen näin vauvalomalaisena huomannut, että esim. viikottaisessa pilateksessa on päällä valtava into ja tsemppi, kun saa keskittyä ihan muuhun kuin lapseen! Varmaan sama pätee myös näihin henkisiin suorituksiin. Kyllä se valmistuu, kun pistät tuulemaan!

Celia said...

Onnea kovasti lopputyöhön!
Hieno juttu!!!

Mun pitäis kans saada opinnot loppuun. Nyt sain riuhtaistua itseni irti kotoa ja ilmoittauduin muutamalle puuttuvalle kurssille. Tuli niin hyvä mieli. Olen viihtynyt hyvin kotona.
Nyt tuntuu hyvältä jatkaa taas omia juttuja ja palata töihin.

Mimmi said...

Ilona: Kiitos vain, antoisaa on vaikka puurtamiseksi sitä ei vielä voi sanoa. Ehkä sitten kun pääsen oikein vauhtiin!

Solen: Toivottavasti inspiraatio löytyy!

Virva: Tosiaan, kun polte ja aika kohtaavat työskentely on aivan erilaista -- kyllä aiemmin on monta kertaa täytynyt pakottaa itsensä hommiin.

Ilse: Totta, olen huomannut saman. Talvella kun minulla oli vähemmän aikaa käytettäväksi opiskeluun suorastaan hinguin työn pariin, mutta keväämmällä, kun aikaa oli enemmän, en olisi millään viitsinyt. Nyt kun aika taas on kortilla, paloa löytyy.

Celia: Hienoa, että ilmoittauduit! Toivottavasti opintosi menevät eteenpäin ja loppuun asti pian. :)

Katja said...

Hyvä. Pidän peukkua, hyvin se sujuu ja paljon saat aikaiseksi, tiedän jo. Kummasti oppii tekemään asioita intensiivisesti silloin harvoin, kun siihen tulee mahdollisuus. Myötätuulta ahertamiseen!

Malla said...

Tsemppiä! Toivottavasti inspiraatiota riittää :) Täällä odotellaan vielä sitä inspiraation ilmestymistä, jotta kevään loputkin kirjalliset työt saisi tehtyä. Toivottavasti ensi viikolla viimeistään inspiraatio tulisi tännekin kylään...

Solen said...

Heippa Mimmi, laitoin sinulle sähköpostia.

Annika said...

Opiskeluintoa lähettelen kokonaisen paketillisen! Ja sellaista sopivaa säätä, ettei harmita tehdä sisähommia.

Mimmi said...

Katja: Totta, tämän talven aikana vasta olen oppinut opiskelemaan intensiteetillä!

Malla: Toivottavasti kadonnut inspiraatiosi löytyy! :) Ilman sitä opiskelu on kyllä hyvin tylsää pakertamista.

Solen: Kiitos, vastasin juuri.

Annika: Kiitos paketista! :) Sää on kyllä ollut erinomainen opiskelua ajatellen...