10 July 2010

puhtiviikko


On käyty hakemassa vaippoja lähimmästä kestovaippalainaamosta, yritetty perehtyä niihin, otettu käyttöön, oltu tyytyväisiä, alettu etsiä omia. On pesty mattoja, parikymmentä koneellista pyykkiä, kuivatettu ulkona, oltu siellä itsekin, aivasteltu koko perhe. On syöty ja kokattu herkkuja, juusto-sipuliquicheä, punapapu-rucolasalaattia, grillattuja bataatteja, herkkusieni-tonnikala-sipuli-ananas-parmesan pizzaa, mansikkakakkua, hedelmiä hopeiselta tarjottimelta. On siivottu koko talo, saunakin viimein, on niin puhdasta siellä nyt että tahtoisin asua siellä, kellarin viileydessä, välillä. On saatu vieraita, ensin vanhempani jotka puuhailivat lapsen kanssa niin että sain pari päivää opiskella, sitten odotetut ja kaivatut vieraat etelästä, paras ystäväni opiskeluajoilta tyttöystävineen. On pelattu seurapelejä, istuttu iltaa, laitettu yhdessä ruokaa, grillattu, juotu inkiväärijääteetä. Ja jostakin on löydetty puhti kaikkeen, mutta nyt on kyllä ihanaa kun on viikonloppu kolmestaan ilman mitään menoja.

Leppoisaa ja onnellista viikonloppua!

7 comments:

Ilse said...

Ihana kesän valo kuvissa...! Helteen oikein tuntee.

Hyvältä kuulostava viikko. Välillä tapahtuu paljon. Yhtä ihanaa loppuakin sille toivon!

Solen said...

Ah, mitä herkkuja olette tehneet, tuosta voisi ottaa vähän inspiraatiota huomisen lounaalle. Jotain kevyttä, näin kuumalla ei jaksa oikein mitään syödä, salaatti riittää.
Teidän puhtiviikkoa kuulostaa niin ihanalta, melkein toivon, että olisin saanut olla mukana :)

virkattu lintu said...

Kauniit kesäkuvat ja kivat kesäpuuhat! Juu, kyllä sellaiset vapaatkin viikonloput ovat mukavia, minusta niitä kaikista kivoimpia :)

Ihania herkkuja teillä onkin ollut, tässähän tulee ihan jo nälkä.

eilen tänään huomenna said...

Samaistun tähän! Kesäpuuhat on parhaimmillaan kun on vaihtelua oman rauhan ja vierailujen välillä.

Mimmi said...

Ilse: Onneksi koko ajan ei noin paljon, rauhallisempi viikonloppu oli ihana!

Solen: Oli tosiaan herkutteluviikko, pitäisi useamminkin tehdä jotain muuta kuin aina sitä samaa. Ja varsinkin helteellä kevyttä.

Virkattu lintu: Varsinkin tuommoisen touhuviikon jälkeen on ihana levätä ihan oman perheen kesken minustakin!

Eilen tänään huomenna: Nimenomaan -- tylsäksi kävisi vain lepäilläkin koko ajan oman perheen voimin.

Marika said...

Ensivierailulla - ihailemassa ihania kuvia! Todella kauniita, tunelmallisia kuvia sinulla täällä, ihan silmä lepää niitä katsellessa :)

Mimmi said...

Marika, tervetuloa! Kiva että löysit tänne ja jätit merkin itsestäsi!