21 October 2010

syystalviTuulessa leijailevat hiutaleet, pikkiriikkiset, ja lehdet, ne jotka eivät ole painuneet märiksi kasoiksi maahan.

Olen levoton ja alakuloinen. En säästä, kamerasta vain. En arvannut että siitä erossaoleminen olisi näin vaikeaa. Se on kyllä matkalla kotiin, jo parin korttelin päässä, yhdessä kodissa jossa en ole käynyt. Silti niin kaukana. Tuliaisviinejä maisteltiin jo eilen.

Kuvissa tämä vuodenaikojen raja viime vuonna, satojen kilometrien päässä täältä, entisessä kodissa, sen puutarhassa, pelloilla. Veljen bändi laulaa syystalvesta, minä yritän kirjoittaa.

11 comments:

maijja said...

Ymmärrän! Olin kamerankäyttökyvytön alle vuorokauden, ja ihan kipeä. Tuntui, että kaikkialla on juuri nyt kaikkea kuvattavaa enkä sitten uskaltanut paljon edes katsella ympärilleni...

Kauniit kuvat arkistoistasi.

Merruli said...

Kaunis näitä vanhojakin kuvia on katsoa, mutta ymmärrän kameratuskaasi. Kuvien ottamisesta tulee niin äkkiä tapa hahmottaa, muistaa ja tarinoittaa arkeaan. Tuo lumipyrykuva sykäyttää vieläkin!!

Ilona said...

Upeat kuvat, kerta kaikkiaan!

Minä en edes uskalla kuvitella, millaista olisi ilman kameraa. Joskus olen sen jättänyt kotiin reissuillani (siis sellaisilla muutaman tunnin reissuilla) ja jo se on harmittanut vietävästi.

Olina said...

Toivon, että saat kamerasi pian. Kauniita ovat nämä arkistojen aarteetkin, mutta se tunne, ettei ole kameraa silloin kun sitä tarvitsisi, on kyllä inhoittava.

Linkistä kiitän. Pidin kovin.

Suvi / vähän vinoon said...

Kahdessa ekassa kuvassa on täydelliset sävyt:)

Niina said...

Minä tykkäsin näistä kuvista ihan hurjasti! Niin kauniita sävyjä.
Mutta ymmärrän kyllä oikein hyvin tuon kamera-ikäväsi,minulla tekee jo pienet hetket tiukkaa ja sinä olet ollut siitä erossa jo pitkään! Toivottavasti saat sen pian kotiin!

Malla said...

Kauniit, kauniit kuvat!

Minäkin toivon, että saat pian kamerasi taas takaisin.

Sarppu said...

Niin silmiä hivelevää, todella kauniit kuvat ♥

Mirva said...

Kiitos kaikille kommenteistanne ja myötätunnostanne! Kamera on kotona. :)

Jonna said...

Blogissasi on kovin kauniita kuvia :)

Mirva said...

Jonna, kiitos, kiva kun kävit katsomassa! :)