26 November 2010
Viikonloppuna otan kyllä itseäni niskasta kiinni. Teen kauan odotettuja lampaanjauheliha-feta-pyöryköitä. Ompelen joulukalenterin ja hommaan siihen numerot. Rakennan semmoisen himmelin tai mobilen mikä on ollut mielessä. Kudon lapsen villahousut valmiiksi, tai ainakin sen toisen lahkeen. Itselle kudon harmaat säärystimet. Käyn ostamassa lisää kynttilöitä ja tyhjentämässä kirppispöydän. Ja siivoan kirjahyllyn, ihan joka kulman, vedän kaikki kirjat ulos ja annan pölylle kyytiä.

Mutta ensin juon kupin kahvia ja katselen lunta. Ja ihastelen Minjan ja himalaisen upeita löytöjä. (Minäkin tein tällä viikolla yhden josta olen iloinen: tytölle löytyi joulun juhliin kirpparilta Samu-Jussi Kosken Marimekolle suunnittelema suloinen mekko muutamalla eurolla.)

Leppoisaa viikonloppua!

5 comments:

Malla said...

Oi kun tykkään näiden kuvien värisävyistä.

Täälläkin olisi tuhat ja sata hommaa odottamassa viikonloppua ja sitä, että saan aikaiseksi aloittaa niiden tekemisen... Onneksi ovat kuitenkin suurimmaksi osin mukavia juttua :)

Kaunista viikonloppua sinnekin!

piilomaja said...

Kiitos samoin hyvÄä viikonloppua. Puhtia tuohon kaikkeen puuhaan!

Merruli said...

Huhhuh, melkoinen lista puuhaa, mutta mukavan kuuloista sellaista. Armahda itseäsi ja tee vain ne joihin ilolla ehdit! Ymmärrän toki, että jos on hyvä flow päällä, niin sitten tehdään, eikä vain suunnitella.

Niina said...

Minäkin tykkään kovasti näistä kuvista! Ihanan rauhalliset ja harmaat.
Ja oi,onpa puuhaa! Mutta aika kivankuuloista puuhaa,ainakin minusta:) Täälläkin on samanmoinen lista,mutta aikaa liian vähän..on leivottavaa ja pikkaisen siivottavaa,ja se joulukalenteri. Sain numerot tehtyä mutta ompelukone sanoi itsensä irti enkä pääse ompelemaan niitä. Mietin jo,että käsinkö mutta aika ei taida riittää. Onneksi saan lainata anopin konetta! Tosin sekin tapahtuu vasta maanantaina..ei jää yhtään viime tinkaan nämä mun hommani ei!
Ihanaa viikonloppua teille!

Mirva said...

Anteeksi kun en ehtinyt vastaamaan, oli vähän puuhaa! Mieluisia, Malla, olivat minunkin, mutta pitivät kiireisinä kyllä.

Onneksi puhtia riitti, piilomaja! Nyt kyllä tuntuu, että voisin kaatua sänkyyn, ehkä tuo Merrulin mainitsema flow alkaa tasaantua, sillä semmoisessa tässä varmaan ollaan oltu.

Hassua, Niina, täälläkin ompelukone sanoi itsensä irti jo aika alkuvaiheessa. Onneksi sentään taustakangas ja sen tukikangas on kiinnitetty toisiinsa, huoliteltu ja ommeltu kuntoon jo viime vuonna. Loput hoiti luovuus, ja ehkä vähän myös minun sormet... Sen siitä saa, kun jättää viime tinkaan -- se taipumus on täälläkin!