7 March 2011

(hand)made by me


 Yläkuvassa se suurin keskeneräinen projekti, johon pitäisi paneutua suurella tunteella ja vielä suuremmalla taidolla toimeliaasti ennen toukokuun alkua. Alakuvassa keskeneräiset neulomukset, niitä sopii minusta olla monta niin että voi tarttua aina siihen joka kulloinkin tuntuu tilanteeseen sopivalta. 

Yhdelläkään ei ole kiire paitsi vaaleanpunaisella viime viikolla aloitetulla takakappaleella joka onneksi on kuvan oton jälkeen vähän edistynytkin, etukappale mietityttää, raitoja, pilkkuja, kukkia, virkkuut helmoihin ja hihansuihin? Musta tuskin valmistuu koskaan koska se on itselleni ja voi olla että lankakin loppuu, vihreistä toinen on ollut valmiina jo kauan mutta kun nekin ovat itselleni, tuo toinen tuskin valmistuu lähiaikoina.

***

Tästä huolimatta löysin itseni lauantaina ilmoittamasta osallistumisestani erääseen kiertävään haasteeseen Helin luona. Tarkalleen ottaen tähän, joka alunperin on ilmeisesti syntyisin täältä


Jutun ideana on se, että minä lupaan tehdä jotakin itse omin käsin tämän vuoden (2011) aikana viidelle ensimmäiselle, jotka ilmaisevat kiinnostuksensa ryhtyä leikkiin tuolla kommenttilootassa. Ilmoittautuneiden täytyy vuorostaan jatkaa haastetta omassa blogissaan, eli tehdä jotain käsin viidelle ilmoittautuneelle lukijalleen.

Kuten kaikki blogiani (tai aiempaa) edes jonkin verran seuranneet tietävät, olen aloittelija niin neulomisessa, virkkaamisessa, ompelussa, askartelussa kuin valokuvauksessakin, mutta noilta alueilta se itsetekemäni pikku lahja kuitenkin tulisi olemaan, sillä puutöiden lähettäminen olisi melko kallista, ja piirtää tai maalata en osaa lainkaan. Luvassa on siis jotain pientä täsmälahjaa, rakkaudella näpräiltyä (Helin sana, ja sopii hyvin minun käsityötoimintaani) niille uskaliaille, jotka mukaan lähtevät.

Ja hei, ainahan on mahdollista, että opin vuoden 2011 aikana vaikkapa huippuorigamistiksi tai kirjanpainajaksi! Rohkeasti leikkiin mukaan siis! (Vielä yksi sopii joukkoon!)

PS. Puuttuuko joltain vielä uusin Toast? Mulla on niitä kolme!?!

12 comments:

pikkujutut said...

Vastavierailulla ja sattuipa somasti että tuli tälläinen vastaan..Tähän on varmaan nyt lähdettävä mukaan.Olen osallistunut vastaavaan jo pari vuotta sitten ja voisi olla paikallaan taas :).

Mukavaa viikkoa!

Ilona said...

(Multa puuttuu Toast. Eivät ilmeisesti halua enää lähettää sitä mulle, vaikka olen pyytänyt. Menneet vissiin kaikki Suomeen tarkoitetut kappaleet teille?)

Minä haluan osallistua tähän nyt. Olen monesti halunnut, mutta nyt vasta on voimia.

unisukka said...

Mun tekis mieli osallistua käsityöhaasteeseen, mutta osallistuin jo fb-ssä enkä taida nyt jaksaa enempää.

Käsitöitä valmistuu minusta sitä paremmin, mitä enemmän on kesken. Juuri noinhan se on, että jos on joku epähuvittava kesken, ei edisty mikään muukaan jos muuta ei kerran ole tekeillä. Sen sijaan jos on monta kesken, voi aina tarttua siihen, mikä huvittaa ja siten aina on mahdollisuus edistää jotakin. Tai sitten kaikki jumivat.. Onnea käsitöille!

Tuikkis said...

Minullakaan ei ole Toastia. Jos haluat siitä yhdestä eroon, niin Ilonalla on mun uusi osoite, siihen voi lähettää (:

frost said...

Hei! Rohkaisen nyt mieleni ja lähden mukaan käsityöhaasteeseen. Useampaan kertaan jo skippasin, mutta nyt en enää voinut vastustaa kiusausta.

Mirva said...

pikkujutut, kiva kun kävit, ja hauskaa että päätit osallistua! Lähetätkö yhteystietosi minulle sähköpostiini (löytyy profiilista)!

Ilona, saat Toastin kun tulet käymään, ja hauskaa että lähdet mukaan!

unisukka, juuri tuo funktio minullakin on noilla useilla keskeneräisillä. Tartun aina siihen, joka eniten kulloinkin kiinnostaa!

Tuikkis, ilman muuta se tulee postissa, kunhan ehdin!

frost, hei! Hauskaa että lähdet mukaan! Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostilla, niin voit odotella jotain pientä pakettia vielä tämän vuoden aikana! :)

Kaksi halukasta siis mahtuu vielä mukaan!

Katja said...

Voi kun olisi ihana osallistua. Mutta en taida uskaltaa jos en sitten vaikka ehdikään tehdä mitään :D

Mulla ei muuten koskaan voisi olla noin montaa työtä kesken yhtä aikaa. Jäisi vaan kaikki roikkumaan :D

Tuikkis said...

Niin ja laita siihen kuoreen sitten myös osoite johon voin puolestani lähettää jotakin yhtä jännää.

himalainen said...

Rakkaudella näpräilty on ihan parasta. Kiva haaste.

Aivan innostuneena pomppaisin heti mukaan haasteisiin ja varsinkin tällaiseen, mutta tiedän itseni, hidas-hitaampi-hitain olen, ei voi ryhtyä mukaan leikkiin.. täytyy kiltisti vain pysyä poissa, mutta seuraan innolla mukana :)

Tänään otin salakavalasti, itseltäni melkein täysin tietämättä, lapsen yllyttämänä vapaapäivän, hämmentyneen ihanaa, aurinko paistaa :) On ollut aikaa lukea blogeja ja nauttia. Hyviä tekstejä sinulla paljon täällä, kiitos niistä, tuumailen täällä mielessäni kaikkea :)

Alicen kirja oli Liian paljon onnea. Hieno kirja, raskaita asioita kyllä, mutta niin hienosti kirjoitettu.

Mirva said...

Tuikkis, koetan muistaa (vaikka ei kyllä tarvitsisi laittaa mitään)!

himalainen, ylimääräinen vapaapäivä on ihanaa! Minäkin haluaisin lukea tuon uusimman Alicen, mutta nyt on olosuhteiden pakosta tyydyttävä vanhempaan, luettava sitä oikein kuulakynän kera.

Riikka said...

Mukana:) Vähän kyllä jännittää että osaanko ja keksinkö mitään kivaa. Mutta onhan tässä vuoden loppuun aikaa.

Mirva said...

Riikka, kiva juttu! Ja varmasti osaat ainakin enemmän kuin minä!