23 March 2011Ovat luvanneet lunta ja räntää, sen tuntee tuossa tuulessa vaikka aamu näyttää muuten samalta kuin eilenkin. Meillä on luvassa askartelua ja leipomista; koristeita ja kutsukortteja, lempileipää ja omenapiirakkaa. Ellei sitten ehditä syödä noita mehukkaita omenoita ensin.

Mitä sinun keskiviikkoosi kuuluu?

6 comments:

himalainen said...

Aamulla meillä oli ihan pilvistä ja ajattelin, että nyt alkaa tulla lunta, mutta alkoikin aurinko paistaa. Nyt olen vähän kahden vaiheilla ehdinkö käydä hiihtämässä, ennen kuin lähden töihin. Ehkä ehtisin, mutta voisi tulla kiire ja kiire on niin kurjaa, mutta kun tekisi niin mieli käydä kokeilemassa onko tänään kunnon kova hanki ;-)
Jahkailen tällaisia...

piilomaja said...

Keskiviikon rutiinit:
lätyt koulun jälkeen (pojilla viikon ainut lyhyt koulupäivä), pienemmän vienti puheterapeutinvaimikäseonsuomeksi vastaanotolle.

Tästä keskiviikosta tekee erityisen: aurinkoinen, lämmin päivä, esikoinen sairaana kotona.

Riikka said...

Kivalta kuulostaa keskiviikkonne. Kyselit perjantaista, sopisi muuten mutta T on taas kipeä, yskii:( Mutta voidaan soitella perjantaiaamuna (jos se teillä vielä vapaana) ja katsoa onko parannusta tapahtunut. On siis sairastanut jo maanantaista joten todellakin toivon että paranisi loppuviikkoon mennessä.

Piritta said...

Keskiviikkoon on tähän asti kuulunut pitkä ja tuskastuttava koulupäivä, spontaani pyörähdys parilla kirpparilla (ei lähtenyt mitään mukaan) ja lohtureissu ruokakauppaan. Vielä pitäisi tenttiin lukea ja ja.. Olispa jo viikonloppu!

Kirjailijatar said...

Voi kun teillä on viihtyisää, bohemian chic :)

Tänne kuuluu jomottavia hartioita, hiukan omaa aikaa, aikakauslehtiä, pestopastaa ja liukastelua.

Mirva said...

himalainen, toivottavasti ehdit hangille! Perjantaiksi on myös luvassa upeaa säätä, joten jos et tänään, niin ehkä sitten silloin.

Riikka, voi ei, toivottavasti teillä parannutaan pian! En kyllä tiedä uskallammeko tulla tällä viikolla jos teillä on oltu kipeinä, meillä on niin kiireinen ensi viikko, ettei ehtisi sairastaa...

piilomaja, lätyt kuulostavat ihanalta rutiinilta! Toivottavasti poika paranee pian, vaikka ylimääräiset vapaapäivät ovatkin tietysti erityistä ihanuutta.

Piritta, huomenna on jo torstai! Toivottavasti löysit voimia tenttiin lukemiseen ja lohturuokakin oli hyvää.

Kirjailijatar: Voi miten tekisi mieli pestopastaa. Aikakauslehdetkin kelpaisi, mutta hartiasärylle sanon kiitos ei. Toivottavasti jo helpottaa, ehkäpä saat vaikka kotihieronnan?