28 July 2011
Kesävieraan viihdyttäminen pitää niin kiireisenä että sain vasta nyt sunnuntain retkikuvat koneelle. Otin aika perusturistikuvia, kunnes kameran patterit tyhjeni eikä ehditty etsiä niitä lisää. Piti katsoa delfiini-parat, eläin-raasut ja käydä kaikki vehkeet. Eräs neiti ei tosin luovu kepeistään ja kivistään edes Särkänniemessä. Kalaa ei risuilla yrityksistä huolimatta tullut, siihen saattoi vaikuttaa se etteivät risut yltäneet veteen. Luoja varjele meitä pääsemästä kosketuksiin järven kanssa, ole kiltti ja rakenna siihen aita!

Vieras viedään kotiin huomenna, mutta kesäkiireet ei hellitä. Viikonloppuna on pohjoisessa paritkin juhlat, ensi viikko ja viikonloppu vierähtävät hurmaavan kummityttöni kyläillessä meillä, sitä seuraavana puolestaan on ylimääräiset kamat myynnissä pihakirppiksellä jonka jotenkin (huomaamattani) lupauduin järjestämään. Sitten  metsästetään huonekaluja (sohva ja kapeammat sängyt), elokuun viimeisenä taas juhlitaan häitä. Edelleen arveluttaa, missä välissä muutetaan, mutta ehkäpä meistä joku oppii vielä taikomaan.

Mukavaa heinäkuun viimeistä viikonloppua, toivottavasti saatte olla rauhassa!

4 comments:

Anonymous said...

Tuolla vasemmassa alareunassa on ihan selvästi kaksoset! x)

Mirva said...

Anonyymi, niinpä tosiaan!

Anjuska said...

Vietin esikoisen kanssa kymmenen tuntia kestävän piknikin Särkäniemessä. Onneksi oli ystävä mukana sekä äidillä että lapsella, olisi muutoin ollut pikkuisen pitkä päivä. Siis äidillä. Mutta ihmisten katselu tuollakin oli ihan parasta.

Mirva said...

Anjuska, kyllä tuo pienen kanssa melkoinen paikka on käydä, sekä hyvässä että huonossa mielessä. Meillä oli kyllä oikein mukava päivä, mutta kotiin tullessa ei kyllä tarvinnut unta odotella. Tällä viikolla uudestaan, kummitytön kanssa...