30 August 2011

Odotetaan: Vanhan kämpän tyhjentymistä; kunpa se tapahtuisikin taikakeinoin. Tavaroiden asettumista paikoilleen uudessa. Gradun arvosanaa. Yli viikon kestäneen flunssan ja äärettömän väsymyksen loppumista. Kokonaisia yöunia.

4 comments:

unisukka said...

Sää sait sen valmiiksi?! Jee, arvosanasta viis. Tai siis tavallaan. On hirvittävän helpottavaa saada suuri työ valmiiksi. Tietysti on kiva saada myös hyvä arvosana, mutta se on jo tärkeää, että se on valmis. Onnea!

Mirva said...

unisukka, kiitos! Uskomattomalta se tuntuu, että kaiken tämän keskellä sain sen valmiiksi! Tiedän, että sekin jo on hyvä suoritus itsessään, mutta kyllä sitä sen verran värkkäsin, että olis kiva ylläri jos tulis joku kiva arvosanakin... :)

Celia said...

Oi onnea, onnea Gradusta!!!
Mahtava juttu!!

Toivon kovasti väsymys väistyy ja yöt rauhottuvat teillä siellä. Meilläkin on ollut viime aikoina hieman tavallista enemmän heräilyjä. Ei onneksi enää mitään vauva- aikojen yöhyppelyjä.

Mirva said...

Celia, kiitos! Ja öistä: vain minä heräilen, kaipa stressin (ja flunssan) vuoksi lähinnä. Mutta se helpottaa varmasti pian, kun muutto eteni tänään ja saamme vanhan asunnon avaimet pois käsistä -- huomenna!