23 August 2011

suosikki


Otsikosta tulee mieleen se lehti, jota luettiin ja luettiin silloin sen ikäisenä. Tulee mieleen opettajat, meillä on kuulemma aina omat, vaikkei sitä itse huomaa. Sain kaksi haastetta, nettihiljaisuuden aikana, suosikki-haasteen Magialta ja lempi-haasteen kiitoksineen Annalta. Kiitos! Yritän, en ole oikein ikinä osannut valita mihinkään vastaukseksi vain yhtä, mutta yritän. Noissa kuvissa on enemmän asioita, joita lemmin.

1. Suosikkiväri: Sininen. Kaikki sen sävyt, turkoosi, illantumma sametti, meri, taivas, indigo, kaikki.
2. Suosikkieläin: Eniten tykkään perhosista. Vaikka ne lentää, silti.
3. Suosikkinumero: 2, syntymäpäiväni. Mutta siinä on myös se täyteys, että kun on kaksi, se riittää, jos on kaksi ihan oikeaa, jotka haluavat olla.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Kahvi.
5. Facebook vai Twitter: Pidin kesällä facebook-taukoa. Eniten kaipasin sitä, että voi kysyä neuvoa asioihin joita ei osaa. Tuota toista en käytä ollenkaan.
6. Intohimosi: Kenties en ole kovin intohimoinen ihminen, en taida olla, en muista oikein että olisin koskaan intohimoisesti mitään. Ehkä vesi. Kyllä, ehdottomasti vesi. Ja valo. Ja puut.
7. Saada vai antaa lahja: Sekä että. On mukavaa jos antaa hyvän lahjan ja saajalle tulee hyvä mieli, mutta on myös mukavaa, jos saa lahjan ja itselle ja antajalle tulee hyvä mieli.
8. Suosikkikuvio: Kaikenlaiset puut.
9. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai ehkä. Tai perjantai, sen lupaus viikonlopusta.
10. Suosikkikukka: En oikein tiedä kukkien nimiä. Luonnonkukat, kaikki.
 
Lempiväri? Sininen
Lempiruoka? Semmoinen, joka on hyvää ja jonka on tehnyt joku muu.
Paikka, jossa haluaisi käydä? Hanko.

No comments: