6 October 2011

Lempikuukauteni koettaa näköjään antaa tällä viikolla kaikkensa. Puuttuu vain kuura-aamut. Vietän yöni Walden-järven rannoilla, Thoreaun seurassa. Päivät mietin lämpimiä flanellipyjamia, tummia liian kalliita kirjahyllyjä ja hiusten värjäämistä punaiseksi. Tässä tarttis nyt jotain säpäkkää.

Arvonta jatkuu vielä maanantaihin!

5 comments:

Celia said...

Tuo alin kuva on niin kaunis.

Thoreaun kirja kiinnostaa kovasti. Itse luen just romaania, joka kertoo Reaganin ajan Amerikasta. Hämmentävä maa tuo Amerikka.

Tuulia said...

Kauniita kuvia ja lokakuusi kuulostaakin ihanalta. Minäkin olen odottanut kuura-aamuja.
Ihastelen myös punaisia hiuksia toisilla. Itselle en enää halua, kuin silloin tällöin raitojen muodossa. Nyt minulla onkin vähän porkkanan sävyä.

unisukka said...

Juu sitä kuuraa odotellessa... Ah, joku muukin ymmärtää flanelliyökkäreitten perään! Vedin eilen onnellisena jalkaani ensimmäistä kertaa kirpparilta ostamani flanellihousut, jotka ovat ajalta ennen kuminauhan keksimistä. Kiristykset ja muut on ratkaistu napein ja kiristysnauhoin :D

Anonymous said...

Totta ihmeessä pyjamahousut ovat parhaimmillaan flanellista!

Mirva said...

Celia, tuo Thoreau on ollut minullakin listalla pitkään, lopulta varasin kirjastosta. Amerikka tosiaan on... En osaa sanoa. Olen katsellut Areenalta Kennedyjä, ollut ihmeissäni.

Tuulia, minäkin ihastelen aina punaisia hiuksia, mutten tiedä sopisiko minulle. Voi olla, että sunnuntaina se selviää.

unisukka, mulla ei ole flanelliyökkäreitä, mutta haaveilen niistä. Yhtään kivoja ei ole tullut vielä vastaan katseluista huolimatta, paitsi Toastin kuvastossa...

piilomaja, niin minäkin olen arvellut! :)