10 October 2011

onnenpäiviä


Sadepäivä. Olikin ennakoinnin onnea että käveltiin lauantaina kaupunkiin askarteluostoksille. Tänään on piirretty ponikynillä, leikattu leppissaksilla pikkueläimille lentokoneita ja laitettu yksi koiranpentu uimakouluun selässään se oivallisin ja turvallisin uimavaate, hevosen satula siis. Mies meni tenttiin ja palasi mukanaan makkaraa, maanantai on meillä makkarapäivä, se on lapsen lempiruokaa ja toisinaan minunkin siitä syystä, että sen valmistaminen vaatii vain uunin lämmittämisen.

Arvontaonneakin täältä meiltä löytyy tälle päivälle. Ensinnäkin ilahtunut kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, oli kiva kuulla keitä kaikkia täällä piipahtelee. Tällä kertaa arvottiin ekologisesti käyttämällä random number generatoria, joka poimi satunnaiseksi onnen suosikiksi kommentin numero 24, eli Solenin, joka onnekseen siis ehti vielä viime tingassa mukaan, ja jolle lähtee postissa pian Ekodeko. Onnea!

3 comments:

Solen said...

Hei MAHTAVAA!!! Ihanaa uutta lukemista teekupposen kaveriksi.

Täällä oli tänään kovin vaihteleva päivä, välillä satoi ja välillä paistoi. Oli aika hienon näköinen taivas, kun oli sateesta vielä ihan syväntummansininen ja aurinko paistoi keltaisiin lehtiin, niin kontrasti oli melkoinen. Toivotaan lisää aurinkoisia syyspäiviä!

Riikka said...

Huippuidea tuo sekatavarakauppa:) Oli paljon kiinnostavaa luettavaa vaan en ihan ehtinyt niitä Savion kirjoja varaamaan, ehkä omaksi onnekseni;) Kun hukutaan kohta kirjoihin. Olen sanonut jo varmaan monta kertaa mutta lapsestanne on tullut niin ison oloinen, ei enää taapero, vaan pieni tyttö. Ponnari on söpö.

Mirva said...

Solen, onnea voitosta! Kirja lähtee sinulle pian. Meillä oli onneksi tänään jo aurinkoa taas, vaikka sateestakin tykkään niin on kiva päästä ulkoilemaan ilman että paleltuu...

Riikka, mulla oli alunperin noita kirjoja niin paljon enemmänkin, mutta kasa kutistui kun kaupittelin niitä ihmisille ja veljen tyttöystävä roudasi puolestani laatikollisen divariin, luojan kiitos. Muuten nettikauppa on ihan kiva idea, mutta kirjojen lähettäminen maksaa jonkun verran, joten ihan kirppishinnoissa niitä ei voi pitää... Pikku neiti kasvaa päivä päivältä, vaikka onkin aina välillä (onneksi) minun vauva vielä.