16 October 2011

this weekend

Satutin jotenkin jalkani eilen päivällä, omituisesti, en muista lyöneeni sitä mihinkään. Sitä särkee ja vähän turvottaakin, parasta lienee maata sohvalla lepäämässä ja lukea tai katsoa Kennedyjä.

Parhaaseen kasviskeittoon tulee perunoita, porkkanoita, kukkakaalia, bataattia ja punaisia linssejä. Olisin halunnut kurpitsaakin, mutta sattuneesta syystä en mennytkään torille.

En ollut muistanut, miten ihana tämä on.

9 comments:

Magia said...

Ihanan näköistä keittoa teillä. :) Ja muutenkin koti näyttää ihanan valoisalta. :) Itse olen maailman surkein sisustaja, tai kaikki on ihan keskeneräistä ja tavaraa kerääntyy kasoiksi tasoille jne.

Tässä spostini: millamagia84 (at) hotmail.com en tiedä pystytkö jättämään tuota julkaisematta, mutta jos onnistuu niin kiva.

Anonymous said...

Todella kodikkaan näköistä! Ja kynttilät... tunnelmallista. Itse olen tänä syksynä jotenkin koko kynttilät melkein unohtanut, mutta taidanpa laittaakin nyt illaksi palamaan.

Joko lapsi on tervehtynyt, meillä on nuhailtu myös, ensin lapset ja sitten itse. On pitänyt kommentoida aikaisempiakin juttuja ja ihania kuvia, mutta ajatus ei ole kulkenut...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sanna

Anna said...

Lovely ligh!

Anonymous said...

Mikä syy on torille sattunut? Onko siellä taas joku tapahtuman tynkä?

Mukavia tunnelmia edellisissä kirjoituksissa. Valoa, varjoja, syksyä.

Mirva said...

Magia, en pysty editoimaan kommentteja, mutta voin toki poistaa kommenttisi kokonaan jos haluat. Meilläkin on vielä ihan keskeneräistä, etupäässä se näkyy siinä että täällä on vielä melko tyhjää... Mulla on nyt vähän (tai oikeastaan aika paljon) semmoista vikaa, etten osaa päättää mitä ja minkätyylistä haluan. Koitan ajatella, että sitten kun se oikea tulee kohdalle (oli se sitten lamppu tai kirjahylly tai nukkekoti), niin sitten varmaan tiedän, että juuri tuommoisen haluan...

Sanna, mulla syksyt on aina semmoista kynttiläaikaa, että melkein joka ilta palaa jossakin päin taloa, siis ihan kontrolloidusti. :) Pikkuneiti on edelleen nuhainen, sitä on nyt kovasti kai ollut liikkeellä kun tuntuu että kaikki lapset ovat, meillä vaan on jo kolmas flunssa tälle syksyä ja minulle alkaisi jo riittää... Toivottavasti teilläkin jo nuha helpottaa! Kaunista uutta viikkoa!

Anna, thank you for your comment!

piilomaja, ei kun jalalle sattui syy, oli niin kipeänä ettei viitsinyt juuri kävellä. Onneksi on jo parempana.

Anonymous said...

Paras kasviskeitto kuulostaa just parhaalta. Pitää kokeilla jotain vastaavaa joku kerta. Olen vähän kehno keitontekijä.

Toivottavasti paranette pian siellä!

Mirva said...

Hanna, se oli kyllä hyvää keittoa! Purjo taisi unohtua tuosta listastani, sitä siinä oli myös. Ja paljon kurkumaa. Suosittelen, mikään ei paranna nuhaista syysiltaa niin kuin tuommoinen keitto! Mekin ollaan jo parempana, kun syötiin sitä kolmesti!

Katja said...

Teillä on kodikasta. Kaunis, pehmeä valo.

Minä olen hurahtanut tuohon kurkumaan. Sillä saa ruokaan väriä, sen mahdollisista terveysvaikutuksistakaan en pane pahakseni.

Mirva said...

Katja, kiitos. Minäkin laittaisin kurkumaa nyt ihan kaikkeen, pidän sen väristä ja mausta ja myös siitä että se auttaa.