13 October 2011

which way the wind blows


Oltiin menossa kerhoon mutta onneksi ei menty, piirrettiin sisällä ja mentiin sitten ulos tuulta uhmaten kun nähtiin ikkunasta kaivuri. Kyllä meillä oli hauskaa!

Lapsi pyytää nykyään piirtelemään malliksi tyttöjä ja minähän piirrän, vaikkei niistä kummoisia tule. Piirrän niitä huvikseenkin, vähän salaa, tai oikeastaan piirrän niille mekkoja ja hameita ja pyynnöstä joskus jonkun "housuhameenkin". Voi kun osaisin kaavoittaa ja ommella, niin ompelisin muutaman mekon, tai kokonaisen malliston.

Sain Ilonalta suloisen maanantaipostikortin, kiitos! Erityisesti kyllä rakastuin tuohon kuoreen, on joku lastenvaatebuumi menossa, ehkä siksi että kielsin itseltäni niiden ostamisen loppuvuodeksi. Voi kun löytäisin lapselleni tuommoisen neuletakin jostakin! Voi kun löytäisin itselleni tuommoisen vihreäruudullisen villakangastakin! On yksi lastenvaatteisiin liittyvä bisnesideakin pyörinyt mielessä, mutta en minä tiedä oikein mitään, bisneksistä tai sen semmoisista.

3 comments:

Ilona said...

Hih! Ole hyvä!

Merruli said...

Muistaakseni r-collectionin sivuilla katselin vihreäruudullista villakangastakkia. Minä kuljin opiskeluaikana monta vuotta ylisuuressa metsänvihreässä villakangastakissa, taisi olla armeijan malli. Nyt olen miettinyt mihin sen olen hukannut, kun vihreä houkuttaisi taas.

Olen jo monta postia katsellut tuota tyttösi pipoa ihaillen. Oletko neulonut sen? Soma se joka tapauksessa on!

Mirva said...

Ilona, kiitos! Ilahdutit kovin!

Merruli, täytyypä kurkistaa r-collectionille, vaikka olisi varmaan vähän tähdellisempiäkin rahan reikiä kuin takki... :) Tuo pipo on ihan kaupasta ostettu, kunpa osaisinkin neuloa tuommoisen!