27 November 2011

goodPerjantaiaamuna heräsin siihen, kun eräs ihan pieni ja ihanan lämmin kömpi viereeni, asetteli itsensä vatsaani vasten ja nukahti uudestaan saman tien. Makasin siinä, kuuntelin hänen hengitystään, kiedoin käteni hänen ympärilleen, olin vain, en ajatellut aikaa. Siinä ollessani tiesin, että tästä tulee hyvä viikonloppu. Ja sitten tulikin.

 Juuri nyt tykkäämme molemmat kovasti Pukarikadun pikkuisesta Lotasta, Maijasta ja karhusta, piparkakuista, omien laulujen keksimisestä sekä parvekkeella istumisesta villoihin pukeutuneena ja viltteihin käärittynä tuulen ujeltaessa ulkopuolella, majakan välkkyessä pimeydessä, aivan silmiemme alla.

ps. blogger tuntuu "hukkailevan" blogeja, joihin olen vastikään klikannut itseni lukijaksi. siis sillä tavalla, että yhtäkkiä eivät näykään hallintapaneelin lukulistallani, ja sitten välillä taas näkyvät. mitä ihmettä? apua! harmittaa jos lue-toiminto ei toimi, monia kivoja menee ohi ja unohtuu seuraamatta.

***

On Friday morning I woke up to someone tiny and warm climbing to my bed, curling up next to me. She fell asleep again, and I held her in my arms, listening to her breathe, and concentrated on just being there. And being there, I knew it was going to be a good weekend. And so it's been.

Lately we've both been enjoying this movie, this book, gingerbread cookies, making up our own songs, and also wrapping ourselves in our woollens and soft blankets, then sitting on the balcony, listening to the November wind howl outside, watching the lighthouse blink in the darkness right in front of our eyes.

7 comments:

pikkujutut said...

Myöhässä tulevat onnittelut valmistumisesta!
Tiedätkö, olemme miettineet missä tai minne muutamme sitten kun Suomeen palaamme ja nyt minä tiedän mitä haluan.Olla lähellä majakkaa, nähdä se valo.Tämä taisi ratkaista ison kysymysmerkin.

himalainen said...

Voi tuollaiset aamuhetket, silloin ei kyllä ole mihinkään kiire, on kaikki aika olla siinä. Ihanaa, että voi tallettaa sen mieleen.

Upea tuo yläkuva, kaupunkifiilis.

milla said...

Minulla blogger tekee samaa, mutta siihen auttaa selaimen päivittäminen ja kaikki lukemani ovat taas paikalla :) Välillä tekee tuota, että sanoo etten lukisi mitään ja näyttää tyhjää ruutua. Ollut jo jonkun aikaa. Käytän Operan selainta, että en tiedä onko sillä merkitystä..

Mirva said...

pikkujutut, kiitos onnitteluista! Oletteko ihan tosissanne muuttamassa Suomeen, vai ihanko vain hypoteettisesti pohditte? Majakan valo, vesi lähellä -- melkein parasta meidän kodissa.

himalainen, kyllä tuon hetken haluan muistaa, siksi se tuli tännekin.

milla, mulla ei auta päivittäminenkään. Selaimena on mozilla, mutta en kyllä usko, että se selaimesta on kiinni. Välillä ne yhtäkkiä ovat siellä, ja sitten taas eivät, omituista. Mukavaa etten ole siis ainoa -- ehdin jo miettiä, käyttääkö tunnuksiani salaa joku muukin...

Merruli said...

Minulla tekee blogilinkkilista aivan samaa. Toisten blogien päivitykset eivät päivity vaikka todellisuudessa päivittyisivät. Mozilla myös minulla käytössä. Kaunis kuulas valoisuus kuvissasi.

Mirva said...

Merruli, en ollut huomannutkaan kommenttiasi! Ongelma on siis yleisempi, mistähän lie johtuu. Pitäisiköhän ottaa yhteyttä bloggeriin, vai onkohan kenties jo tiedossa...

coco said...

stay warm and enjoy your beautiful days