12 November 2011

one fine dayTultiin kotiin myöhään eilen illalla. Tämä päivä on juostu asioilla kaupungilla, hoidettu vähän sitä tätä tuota. Melkein koko reissun oli tämä sama harmaus, sinisyys, kosteus ja raskaus ilmassa mikä täälläkin, paitsi yhtenä päivänä. Miten upea päivä se oli! Juuri semmoinen päivä kuin syyspäivien pitäisikin, niin täydellinen että muistan sen varmaan ikuisesti. Luin matkalla Thoreaun Waldenia, luen sitä vieläkin, se on niitä kirjoja jotka on luettava hitaasti pohdiskellen ja nautiskellen: "Vuodenajat ystävinäni voin luottaa siihen, etten ala tuntea elämää rasitteeksi minkään vuoksi."
Nautinnollista viikonloppua teille!

***

We came back home late last night. Today we've been running errands, this and that, running around town. For most of our little trip the weather was as gloomy as it's been around here, too: the days grey and blue, the air humid and heavy. But there was one fine day to be treasured, to be stored in memory as the perfect autumn day and remembered forever. Frost, sunshine, crisp air. I'm hoping for more of that, soon. Enjoy your weekend, hope it's a sunny one!

8 comments:

Xochiltyay said...

these photos are beautiful!

Peppi said...

upea tunnelma välittyi!

Merruli said...

Sait syyskauneuden pyydystettyä kuviin. Waldenista on niin pitkä aika, että pitänee varata kirjastosta. Itseasiassa en ole tainnut teosta kokonaan lukea edes, vain opiskeluissa vaaditut pätkät.

Mirva said...

Xochiltyay, thank you! :)

Peppi, kiitos! :)

Merruli, minäkin muistelen etten innostunut opiskeluaikoina, luin vain ne pakolliset pätkät. En nytkään jaksa ahmia, aina välillä on pidettävä lukutaukoa siitä ja otettava lukuun jotain kevyempää. Mutta aina kun luen vähän eteenpäin, nautin!

Leen said...

amazing shots! We've been having the most beautiful autumn in years over here (in Belgium). Crisp air and sunshine for weeks...love it!

Thanks for visiting my blog :-)

Mirva said...

Leen, thanks! The autumn in Belgium sounds just perfect, I wish we'd have that here, too!

Olina said...

Niin kaunista! Oooh.

Mirva said...

Olina, toivottavasti tämmöisiä päiviä on luvassa monta lisää!