29 November 2011

one of those days


Joinakin päivinä, kun mustavalkoista on mielessä vähän liikaa, sitä huomaa kaikesta huolimatta toivovansa, että olisi jo ensi syksy ja aika lähteä lomalle kotoa -- töihin. En kyllä edes vielä ole varma millaisiin, mutta ulkopuolelle kuitenkin, tiedättekö. Johonkin ihan toiseen maailmaan.

Silloin sitä voi piristyä vaikkapa lukemalla Lauren Moffatin ajatuksia pikkutytöistä ja äitiydestä ja olemisesta ylipäätään; koettaa muistuttaa itseään siitä, että on varmaan vähintään yhtä vaikeaa olla pieni kuin olla äiti. Kiitos, Lauren.

***

Some days, when there's way too much going on and you're thinking black & white, you find yourself wishing it to be next autumn sooner; longing for a break from the everyday chaos at home; fantasizing about going to work. I'm not sure what I'm going to do for a living in the next couple of years, but some days I just long to be away from home, out there in the world.

Those days you may be soothed by -- among other things -- reading Lauren Moffat's thoughts on little girls, motherhood and being in general; you may realize you need to remind yourself that being a little is no doubt even harder than being a mother. Thank you, Lauren.

2 comments:

Riikka said...

Niinpä, asioita tulee hkä liian usein mietittyä vain omasta näkökulmasta, eikä lapsen. Minä olen kyllä ollut ihan tyytyväinen työelämään paluuseeni. Mulla ainakin on jotenkin pidempi pinna iltaisin ja viikonloppuisin lasten kanssa kun on saanut olla ihan toisessa maailmassa päivän. Ihan yhtä tyytyväinen olen siihenkin päätökseen että teen vain 6 tuntia päivässä töitä. Upean valoisat kuvat! Tykkään ylimmästä erityisesti.

Kiitos muuten käynnistänne ja ihanista herkuista. Raparperihillo on jo melkein syöty, slurps. Mistä se oli hankittu? Haluaa lisää...

Mirva said...

Riikka, mulla on tuon työelämään paluun kanssa se ongelma, että ainakin ennen työasiat seurasi kotiin paitsi konkreettisesti myös ajatuksen tasolla melko suurissa määrin. Pitäisi löytää joku vähemmän stressaava duuni kuin edellinen -- ja lyhennetyt työpäivät olis kyllä bonusta kanssa.

Raparperihillo oli Lempistä. Kiva kuulla, että se maistui! Olis kiva nähdä pian uudestaan!