28 December 2011Voi näitä ihania, lempeitä joulun jälkeisiä päiviä. Mitääntekemättömiä, niitä parhaita. Kunpa ne jatkuisivat ikuisesti! Lapsen uusi lempilelu on Brion pattereilla kulkeva juna, on parasta kun saa keksiä sen tielle kaikenlaisia esteitä ja katsoa selviääkö se niistä. Paljon sen kummempia eivät ole minunkaan tekemiseni, tänään ostin rasian suklaata ja söin kaiken kerralla. Kaikkien äitien pitäisi opettaa, että niin ei saa tehdä. Hänen kuvansa muistuttavat minua usein kodista, niin tämäkin, kiitos sinulle siitä. Huomenna pakkaamme jouluruokien jämät ja lämpimät vaatteemme autoon ja lähdemme vuodenvaihteeksi pohjoiseen etsimään talvea. Toivottavasti on lunta.

PS. Lapsen ihana mekko on ostettu Etsystä, täältä. Paksu lampaanvilla lämmittimiä ja kaulahuivia varten tältä pohjoisen lammastilalta.

***

Oh the lazy days of the holiday, how I wish they could last forever! A's new favourite toy is a Brio train that runs on batteries, she loves coming up with things to block its route with to see if the train can make it. I haven't been doing anything grander than that either, today I bought a box of chocolate and ate it all. Mothers, please advise your children not to do that. Her photos often remind me of home, and so did this one, thank you so much for posting it. Tomorrow we'll pack up the rest of our Christmas puddings and cakes, along with our winter wear, and head up north in search of winter. I hope there will be snow.

PS. Her dress from this lovely Etsy shop. The yarn for my wrist warmers and scarf from this sheep farm up north.


7 comments:

Merruli said...

Heihoi, hyvää vuoden vaihdetta! Toivottavasti löydätte kaipaamasi talven . Minua on kumman vähän harmittanut nämä tämän vuoden kelit. Meidän ekaluokkalainenkin nauttii vielä Brio-radan rakentamisesta, isästä puhumattakaan.

milla said...

Mukavaa reissua! Minäkin lähden, heti töiden jälkeen perjantaina :) Kolmas kuva, ihana!

frost said...

Ainakin tänne Oulun korkeudelle on tullut viime yönä ja tänä aamuna lunta niin paljon, että traktori kävi tästä meidän pihasta lykkimässä lumet syrjemmälle, ja sitä tapahtuu harvoin. Hyvää vuodenvaihdetta!

Mirva said...

Merruli, frostin kommentin perusteella talvi löytynee! Tuo Brion rata on kyllä siitä mahtava, että siitä riittää iloa kaiken ikäisille -- ja joka jouluksi on ainakin yksi täsmälahja valmiiksi mielessä!

milla, kiitos! Mahtavaa reissua teillekin!

frost, oi, ihanaa kuulla! Lumi, täältä me tulemme! (Apua, meillä on yksi kesärengas alla...)

Anna said...

Happy new year! I wish you all the best!

Leen said...

I can just feel the cosy atmosphere from your pictures...so lovely!

Mirva said...

Anna, thank you! And a happy new year to you, too!

Leen, I'm glad the feeling got through! :)