24 February 2012

Lapsi teki omenalumiukon. Vanhan peittoni alla piilossa hän huutelee: "Isi ei ikinä löydä minua!" Hän keitti meille tänään kahvit ja tarjosi ihanaa suklaapiirakkaa. Voi mitä enkeleitä, hän ja tyttärensä. Kiitos sinä! Ja kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne. Yritän vastata niin pian kuin vain voin, tänään menen kuitenkin kuuntelemaan taivaallista musiikkia.

Tunnen itseni niin kovin onnekkaaksi tästä kaikesta. Hyvää viikonloppua!

***

My daughter made an apple snowman. Hiding under my old quilt she happily shouts: "Daddy's never gonna find me!" Had a lovely afternoon, having coffee and some delicious chocolate cake, at her place. She and her beautiful daughters are absolute angels. Thank you (you!) from the bottom of my heart! And thank you all for your lovely comments lately. I'll try to reply each and every one of them when I have more time on my hands; but today -- today I'm going to town to listen to some heavenly music.

I feel very lucky, very grateful. Have a happy weekend!

7 comments:

Merruli said...

Voi, kiitos teille! Oli hyvä ja piristävää saada teidät kylään. Tuliaisteetä on mennyt jo monta kuppia ja paperienkelit taiteltiin valmiiksi. Toivottavasti on hyvä keikka!

milla said...

Pakko kysyä, että mitä olet ollut kuuntelemassa? :)

Olina said...

Vautsi tuota omenaukkoa!:) Millaista oli taivaallinen musiikki?

Huokaan ja odotan päivää, jona jaksan laittaa kangaslnan pöytään. Vuoden kuluttua; ehkä jo puolen.

Olina said...

...kangasliinan... (Näppiken i-kirjain jumittaa...)

Mirva said...

Hyvä jos tee on maistunut! Oli kyllä ihana käydä kyläilemässä, toivottavasti emme tartuttaneet teille tätä tautia...

Mirva said...

Olin kuuntelemassa bändiä, jossa veljeni soittaa keikkapianistina. Heitä voi kuunnella ainakin täällä: http://www.myspace.com/bookendstheband. Minun makuuni ovat enemmän livenä kuin levyllä, soundi on jotenkin tummempi ja rosoisempi silloin!

Mirva said...

Taivaallinen musiikki yllätti taivaallisuudellaan, syitä voi etsiä tuosta mitä Millalle vastasin! Voin paljastaa kangasliinailun salat: älä turhaan silitä, ja käytä 60 asteessa pestäviä keittiöpyyhkeitä tai lautasliinoja jokaisen ruokailijan lautasenalusena. :)