2 March 2012

happiness is a postcard in the mail
Oli: siivousperjantai, päänsärkyperjantai, pölyperjantai, väsyperjantai, usko nyt -perjantai, vessapaperiloppuperjantai, syö nyt kunnolla -perjantai, miespitkääntöissäperjantai.

Tuli: posti, ja postissa pieni paketti, ja pienessä paketissa suuri ilo.

Kiitos Olina: ihanista onnesta muistuttavista postikorteista (minä ajattelin heti, että tuo melkein hymyilevä nainenhan on ihan niin kuin minä, ja heti tuli hymy), ihanasta ajatuksesta lähettää blogiystäville tilauksesta korttipaketti, ja tästä perjantain parannuksesta!

Innostuin yläkuvassa olevista Olinan keväisistä korteista niin, että vein kasvitkin kylpyyn, loputkin tomut oli saatava pois tästä talosta nyt kun mielikin on keväisen vihreä, tomuton. Muistin, miltä tuntuu upottaa jalkansa tomun sijasta hiekkaan tai ruohoon, muistin miltä kevät tuoksuu rannalla, puistossa, puutarhassa.

Ja sitten ajattelin, että haluan antaa hyvän kiertää.

Siispä: viisi ensimmäistä tätä tekstiä kommentoinutta, halunsa ilmaissutta, saa minulta postissa pienen paketin ja toivottavasti yhtä ison ilon kuin minä sain Olinalta.

Onnentäytteistä viikonloppua!

***

Was: cleaning day, headache day, day of dust, tired day, listen-to-your-mommy day, out-of-toilet-paper day, you-have-to-eat-baby day, his working-late day.

Came: the mail, and in the mail a small parcel, and in the parcel an insurmountable amount of joy.

Thank you, Olina: for the lovely postcards that reminded me of happiness (I thought of myself when looking at the lady who doesn't really know whether to smile or not, and I instantly smiled), for the lovely thought of sending postcards to blog friends who wanted them, and above all, for making my Friday better!

Upon the deliverance of the mail, and having had a look at Olina's postcards of spring (which you can see in the first photo above), I remembered the sensation of walking barefoot in the sand and in the grass, and I could smell the beach, the green parks, the garden. They gave me such a spring lift that I even gave my plants a wash, thinking I wanted them to be as dust-free as my mind had become.

And then I thought I'd really love to give back.

So: the first five people to comment on this post, expressing their wish to receive a small parcel with lots of joy in it, will receive one, where ever in the world they may be.

Have a weekend filled with happiness!  

16 comments:

Anonymous said...

Täälläkin oli siivousperjantai ja päänsärkyperjantai.Minä ottaisin mielelläni pienen paketin vastaan:) Tähän osoitteeseen ei koskaan tule muuta postia kuin mainoksia ja laskuja.

-M

unisukka said...

oi, kiva ajatus. Täälläkin podetaan väsy- ja päänsärkyperjantaita, joten pientä iloa ilolla vastaanotetaan.

Magia said...

Hihii, olen kolmas. :) Toivottavasti päänsärky on voitettu. Täällä vietetään työperjantaita, paritanssiperjantaita ja illalla ulos koska lapset ovat hiihtolomalla mummolassa -perjantaita. :)
Ihanaa viikonloppua teille!

Omapäinen arkeilija said...

Minulla oli kirkkoherranvirastoperjantai ja miehellä täällä kotona siivousperjantai. Neljäntenä kommentoijana toivotan sinulle aurinkoviikonloppua!

Sannuli said...

Mulla on tänään helpotusperjantai, meidän 1 -vuotiaalle kirpulle oli tänään neuvolamittauksessa onneksi tullut vähän lisää pituutta, kun pitkään jumitti pituus samassa. Voi kun jännitin etukäteen neuvolaa, nyt hieman helpotti. Vaikka kirppu hän on vieläkin. Kaikki labrat ja ravitsemusterapeuttikin on läpikäytynä.

Mutta jos vielä viidenneksi kerkisin, niin jee, pieni kiva aina ilahduttaa. Arvonnoissa en ainakaan ikinä mitään voita, mutta jospa nopeudella :)

Ihanaa viikonloppua!

Olen muuten aiemmin kommentoinut nimellä Sanna, mutta kaivoin tuon vanhan blogger profiilinkin naftaliinista

Mirva said...

Ohhoh, kävipäs tämä nopeasti! Hauskaa miten erilaisia perjantaipäiviä on teidän viiden ihmisen joukkoon kuuluvillekin mahtunut -- on hyvää ja huonoa, on onnea, iloa, ja sitten sitä toistakin ääripäätä.

Minusta on hurjan kurjaa, jos posti tuo vain laskuja ja mainoksia ja jotain mitä on itse kotiinsa jostakin tilannut, eikä koskaan yhtään Oikeaa kirjettä tai postikorttia. Laittakaahan minulle osoitteenne sähköpostilla (mirvakangas9 at gmail piste com), niin minä puolestani laitan postiluukkuunne jotain Oikeaa! :)

Ihanaa, valoisaa maaliskuista viikonloppua teille kaikille!

Mirva said...

Lisään vielä: jos jotakuta jäi kovasti harmittamaan, ettei ehtinyt postituslistalleni mukaan, niin ilmoittauduhan tänne ja laita osoitteesi minulle yllä olevaan sähköpostiin! Kyllä meillä kortteja ja muutakin lähetettävää riittää! :)

***

Wow, that was fast! So I want to add: If you're feeling bummed that you were not in among the first five, please leave a message here and I will get in touch with you about your address. I've got lots of postcards and other stuff to send here! :)

milla said...

Ilmottaudun hitaisiin ja niihin, joita harmittaa! :) Sain tänään ensimmäisen postcrossing-kortin, Hollannista. Olipa mukava yllätys postilaatikossa.

Laitan sähköpostia, ellet jo ihan huku niihin!

Ilona said...

Haa, minä sain tänään tuollaisen saman syreeninnuppukortin, samalta tyypiltä. Ilahduin kovin. :)

Bristol Parenting Cafe said...

Awww, I'm too slow....but then I read your generous comment above {yay!}. Let's do a little swap - I have some little things to make you smile too!

Anonymous said...

Vuoden Mutsi haaste/tunnustus ois mun puolelta noudettavissa. :)

Mirva said...

Voi kiitos! Ja voi kauhistus, olen kaukana vuoden mutsista!

Mirva said...

Minäkin ilahduin näistä kesäkuvista ihan valtavasti!

Mirva said...

Such a great idea! I'll be in touch!

Olina said...

Meillä oli mökillepainumisperjantai. Oli muuten paras perjantai aikoihin. Ihanaa, että sait iloa omaasi noista korteista! Kiitos, kiitos kauniista sanoistasi.

Mirva said...

Voi että kuule, ne tulivat parhaaseen mahdolliseen aikaa perille, nuo korttisi! Seinällekin ehdin jo pari niistä laittaa, minulla on yksi vesi-postikorttikokoelma järven puoleisen ikkunan vieressä, ja sitten yksi sini-harmaasävyinen olohuoneessa, korttisi löysivät niistä heti paikkansa!

Mahtavaa että pääsitte mökille! Toivottavasti oli paras mahdollinen viikonloppukin!