25 March 2012

minne / where toOn niin vaikeaa keskittyä nykyhetkeen. Elän unissa, ajatuksissa, menneissä, tulevissa. Olen suunnitellut jo unieni talon, piirtänyt sitä mielessäni, valinnut tapetit, alakerta on jo melkein valmis mutta yläkerta kesken. Oikeaa taloa ei ole, mistähän semmoisen löytäisi, minne asettuisi.

Tänään olin iloinen kun löysin vanhat jutut: nämä, nämä, nämä, nämä. Muistin rakkauden Minun Kaupunkiini, se palasi melkein yhtä vahvana kuin miltä se mielessäkin tuntui. Ajattelin meren tuoksua, kesää.

Ihania unelmia teillekin!

***

I'm finding it hard to concentrate on the present. I live in dreams, in thoughts, in the past, in the things to come. I've been designing my dream house in my mind, drawing the rooms, choosing the wallpapers, downstairs is nearly finished but the upstairs needs more thought. There is no real house, where might we find one I wonder, where to are we going?

Finding some old photos made me happy today; these, and these, and these, and these. I remembered the love I used to feel for My Town, the love I still feel. I thought of a sea breeze, and summer.

Wish you wonderful dreams, too!

6 comments:

Kirjailijatar said...

Kauniita nuo Vaasa-kuvat. Ja niin kesäisiä, oi ja voi. Mutta nyt on ihana kevät jo täällä ja tämä ilta. Kun aurinko paistaa vieläkin, ihmeellistä.

Andrea said...

I love your photos. So calm and natural. Thank you for the link to crosswords. I need all the help I can get! X

Anna said...

Kauniita unelmia. Hassua kuinka jostain kaupungista muodostuu oma. Mä haaveilen Turusta. Jos saisin tämän meidän talon ja paikan muutettua sinne, niin kaikki olisi täydellistä (haaveissani). Yritän kuitenkin olla liikaa haaveilematta ja elää täällä ja nyt.

Mirva said...

Kirjailijatar, Vaasa on kaunis kaupunki, niin kesällä kuin talvellakin. On kyllä ihanaa kun lämpenee.

Andrea, thank you so much for your words!

Anna, minä taas en jostain syystä voi sietää Turkua, en tiedä miksi. Asuin siellä vuoden, en viihtynyt. Jännä juttu tosiaan, miten jokainen ihminen kokee kaupungit niin eri tavalla, miten jostakin kaupungista tulee se sielun koti ihan kuin sattumalta.

Wenlamo said...

Voi täälläkin yksi unissaan unelmapaikassaan asusteleva. Iltaisin odottaessani unta, astun ovista sisään ja kuulen tulen, joka rätisee hellassa odottaen kahvinkeittäjää :)

Mirva said...

Wenlamo, hei! Ihana kuulla, että meitä unelmissa asujia on muitakin! Harrastan ihan samaa... :)