23 May 2012

farewell pt 1

Viikonloppuna käytiin Särkänniemessä, siitä oli puhuttu koko talvi. Sää selkeni ja nähtiin Näsinneulasta koko Tampere, enemmänkin.

Näettekö korkeimman valkoisen talon tuossa alakuvassa? Siellä me ollaan vielä viikko. Uskomatonta, ettei ehditty asua tässä yhtään kesää, olisi niin mahtava kesäpaikka juuri tässä näin.

***

At the weekend we went to the local amusement park, as I had promised we would, probably every day during the winter. And the weather cleared up, and we took the elevator up to the tallest building in town, where we saw all of Tampere and beyond.

You see the tallest white building in the bottom picture? That's us, we'll be here for another week. I can't believe we missed the summer here, this would have been the perfect summer place.

6 comments:

Anonymous said...

Hassua että jo aiemmista valokuvista tunnistin varmuudella missä asutte. Olen ollut yhden ystävän luona siellä ja muistan parvekkeen ja ikkunanäkymän ja ajattelin että on pakko olla kyse samasta paikasta.

Lohduttaako jos sanon että ainakin heidän asuntonsa oli kesällä aivan tautisen kuuma...
Piilomajan Kati

Mirva said...

Kati, hui, kuvista näkee näköjään paljon enemmän kuin luulisi! Asuiko ystäväsi ihan samassa asunnossakin? Me käytiin tätä katsomassa viime kesänä pahimmilla helteillä, enkä muista asuntoa kovin kuumaksi, mutta lämpimästi tänne kyllä aurinko paistelee päivisin etelästä ja iltaisin lännestä jo nyt...

pikkujutut said...

Mukavia viimeisiä päiviä vanhassa kodissa.Nauttikaa!

Anonymous said...

Ei, en usko että ihan samassa (tai voihan se ollakin). Talo oli joka tapauksessa sama.

Minusta on jännä kun näen blogeissa ihan vaikka kaupunkikuvia Tampereelta niin melkoisella varmuudella muistaa ihan heti mistä kadunkulmasta on kyse.
VAikka paikka muuttuu toki niin on ne kuvat kai aika syvään syöpyneet munkin silmiini.

Särkänniemi, niin...heinäkuussa taan heilutaan sielläkin:)

Katja said...

Oi, millä paikalla koto. Ihania viimeisiä hetkiä täällä ja iloa uuteen.

Mirva said...

pikkujutut, kiitos, näin teemme!

piilomaja, kyllä se sielun koti syöpyy sydämeen niin, että sen varmaan tunnistaisi vaikka voissa paistettaisiin! Hauskaa Särkänniemeä jo näin ennakkoon! :)

Katja, paikka on kyllä ihana! Kiitos sinulle!