24 May 2012

farewell pt 2

Ehdittiin ottaa kesähuonekin käyttöön, vähän viime hetkellä mutta kuitenkin. Ja ystävät ovat ystäviä, vaikka heitä harvoin näkisikin. Olisivat halunneet ottaa toisensa mukaan, molemmat.

***

The summer came in the exact right moment for us to take advantage of our summer room before we go. And friends will be friends, even if you don't see them that often. Oh how they wished not to part!

5 comments:

Andrea @ little buckles said...

Good luck with your move. I hope you're not moving too far! I know moving can be so stressful but also a nice change :) x

coco said...

beautiful photo mirva.
is this your new neighborhood? i am sure you will meet lots of new friends wherever you are.
good luck

Olina said...

Ihanat ystävykset alakuvassa. Tulee elävästi mieleen Leijonamieli kaksi viikkoa vanhemman serkkunsa kanssa. Näkevät harvoin, mutta kun näkevät, se on ystävyyttä ja ihan eri tavalla yhteisiä leikkejä, kuin kenenkään muun kanssa. Niin arvokasta. :)

Anna said...

Hi Mirva!! finally I have finished the dress!I have it photographed in my blog!! thank you so much for the fabric!!

Mirva said...

Andrea, we're actually moving to another town further north, it's 250 km from here!

coco, no, these pictures are from Tampere, from some places we love here. I hope to be able to show you our new neighbourhood soon, though!

Olina, näilläkin ystävyksillä on ikäeroa tosi vähän, 27 päivää. Tänä talvena ovat nähneet tosi vähän, mutta niin se ystävyys vain kantaa!

Anna, oh, I can't wait to see it! Thanks for letting me know!