4 May 2012

springtime blues


Jos ihan totta puhutaan, keväästä tykkään kaikkein vähiten. Olen varmaan vähän outolintu tässä(kin) asiassa. Toivotan silti kivaa viikonloppua teille kaikille!

Kiitos Mea ihanasta postista!

***

To be honest, spring is my least favorite season of all. I can hear you think; she must be out of her mind, right?

Have a good weekend, everyone!

8 comments:

pikkujutut said...

Sitten meitä on kaksi, outolintua :)

Andrea @ little buckles said...

What? You're kidding! :) gorgeous photos with all the blue hues x

Anonymous said...

En pitänyt enkä edelleenkään pidä keväästä Suomessa. Se on kamala vuodenaika.
Minusta kevät tuntuu aivan erilaiselta vaikkapa täällä Belgiassa.
Se ei ole niin valtava äkillinen muutos eikä siihen ladata niin paljon kaikenlaista.

Mirva said...

pikkujutut, kiva kuulla että enemmän kuin yksi! :)

Andrea, no, I'm not kidding -- but I do think spring is a bit different here in Finland from that of central Europe or the UK.

piilomaja, ihan totta, Suomessa kevät on jotenkin "liian iso juttu" ihmisten mielissä, ja myös todellisuudessa. Jotenkin keho ei vain sopeudu siihen pitkän pimeän kauden jälkeen. Eikä mieli siihen, että pitäisi jotenkin olla niin kamalan riemuissaan ja innoissaan.

Magia said...

Terveisiä muuttohässäkän keskeltä!
Minäkään en oikein pidä keväästä. Tai en ainakaan ennen pitänyt. Nyt huomaan jopa sietäväni sitä ja tätä kaikkea valoa. Odotan kesää, jolloin opiskelustressit saa heittää hetkeksi ja saan taas viettää kunnolla aikaa lasten kanssa. Aionkin nauttia kunnolla.

Leen said...

You are!! ;-)
Alltough I'm not liking this icecold rainy spring at the moment. Nothing worse than to expect nice warmer weather and not getting it at all. Everyone is getting grumpy! We need sun soon!!

Great shots!

Anonymous said...

Minä olen ymmärtänyt, että tilastollisesti enemmän löytyy niitä, jotka eivät pidä keväästä kuin pitävät. Eli enemmistöön taidat kuulua ja ollakin ihan normaalilintu :) Minä tosin RAKASTAN kevättä ja en pidä niinkään kesästä.

Sari

Mirva said...

Magia, toivottavasti muuttonne sujuu jouhevasti! Minäkin odotan kesää, ehkä siksi, että silloin ei (toivottavasti) tarvitse enää etsiä asuntoa! :)

Leen, I guess in Finland spring is always a bit like the one you're having right now. The weather's really unpredictable, and I haven't even washed our woollens yet for fear of having a need for them sooner rather than later... Hope you'll be getting some of that warm, bright sunshine soon!

Sari, ohhoh, tuommoista tilastoa en ole ennen tavannutkaan. Mutta hienoa kuulla, sitä tuntee olevansa jotenkin niin negatiivinen kun ei ole keväästä ihan innoissaan... Minäkään en pidä erityisesti kesästäkään, mutta syksyä ja talvea rakastan! :)