10 September 2012

Oli vapauden viimeinen viikonloppu. Käytiin museossa, metsästettiin aarteita rannalla, nukuttiin pitkiä päiväunia, syötiin illallisia kolmelle. Tänään lapsi meni tarhaan, huomenna minä töihin, huoh. On ollut pitkä, ihana loma, nämä kolme ja puoli vuotta kotona.

***

This was the last weekend of our freedom. We went to the museum & treasure-hunting on the beach, had long naps in the afternoons and later dinners for three. Today she went to the kindergarten, tomorrow I'm off to work. It's been a long, happy holiday, these three and a half years at home.

11 comments:

Anna said...

happy start of season!

Katja said...

Voimia uuden alkuun!

milla said...

ohoh, siellähän on muutoksia kovasti. Voimia uuteen arkeen! Toivottavasti työ on sellainen, josta saat myös intoa ja puhtia :)

Katja said...

Siirtymät ovat aina haasteellisia. Voimia ja valoa!

Magia said...

Tsemppiä uuteen tulevaan! :)

Mirva said...

Thank you all!

Kiitos teille kaikille!

himalainen said...

Voimia sinulle muutokseen! Päivä kerrallaan ja jokaisessa päivässä on onneksi niin paljon hyvääkin kaiken haasteen lisäksi.
Hyviä päiviä toivon ja hyviä kohtaamisia uusien ihmisten kanssa.

Anna said...

Onnea ja voimia uudenlaiselle arjelle! Toisaalta muutos varmasti haikeaa, mutta toisaalta varmasti odotettuakin ja innostavaa.

Celia said...

Onnea, voimia ja iloa uuteen!!!
Muutokset ottavat aikansa. Himalainen sanoi niin hyvin. Päivä kerrallaan.
Kaikkea hyvää teille!!

coco said...

are you doing ok mirva?

Mirva said...

Kiitos teille rohkaisevista, kauniista sanoistanne!

coco, thank you for your concern, I'm tired but fine, I've been meaning to e-mail you but have had trouble finding the time. I'll try to write you this weekend!