8 November 2012

marraskuu /// novemberKoti on lattiapesiä, piileskeleviä dinoja, pyykkivuoria, pölyä, iltateetä, iltasatuja, oikeasta metsästä rakennettuja leikkimetsiä (pitkin lattioita), maalattuja kiviä, Kevosella ja Mevosella ratsastavia intiaaneja ja iltaisin ylitsevyöryvää väsymystä.

Viikonlopuksi irtaannutaan tästä leikkiarjesta, ajetaan tulevaan. Ei muuta kuin remonttihanskat käteen ja hommiin. Tiedän jo etukäteen, että siitä tulee terapeuttista. Hyvää viikonloppua sinulle!

***

Ours is a place of nests on the floor, dinosaur peek-a-boos, piles of laundry, gathering dust, hot cups of tea, story-times, bits of the forest brought in to play with (and scattered everywhere now), hand-painted rocks, indians riding sock-horses, and, in the evenings, overwhelming tiredness.

At the weekend we will leave this pretend-reality behind and go back to the future. Digging up our shabby gear and getting started with the renovation. I'm sure it will turn out to be relaxing. Have a good weekend, you! 

5 comments:

Ilona said...

Minä voisin ottaa kotiini lattiapesät, leikkimetsät ja iltasadut, ne kuulostavat ihanilta. Pyykkivuoret, pöly ja piiloutuneet lohikäärmeet löytyvätkin jo omasta takaa.

Ilona said...

Niin paitsi että teillä on dinoja, mutta ehkä lohikäärmeet menevät vähän samaan kategoriaan.

Anna said...

Have a nice weekend and good luch with he renovacion!

Mirva said...

Kyllä, dinot ja lohikäärmeet kuuluvat ehdottomasti samaan kategoriaan, meillä ne vaihtavat lennosta olemustaan välillä! Kunpa onnistuisin keskittymään paremmin leikkimetsien ja lattiapesien onneen, nyt ne tuntuvat vain kaaoksen yhdeltä a:lta...

Mirva said...

Thank you Anna!