28 December 2012Joulun sinisyys ja vaaleanpunaisuus. Paukkupakkanen, joka teki kuvista päilyviä, väriseviä, kylmiä. Oli päällä äidin vanha hame ja villahousut, laulettiin enkeleille. Lapsi kätteli Joulupukin ja kertoi olevansa Suomesta.

Tarkoitin toivottaa teillekin hyvää joulua, vaan jotain omituista tapahtui, tietokonekin oli kai heittänyt arkihuolet ja lepäsi. Ei se mitään, toivotan teille leppoisia välipäiviä ja kaikkea hyvää.

Lepään, toivon että tekin.

***

Christmas was pink and light blue. So cold, all my photos are hazy, shaken. I wore my mother's old skirt and all the woollens I could find, we sang to the angels. The little one shook hands with Father Christmas and told him she's from Finland.

I meant to wish you merry Christmas but something strange happened, I suppose my computer went into hibernation or holiday. It doesn't matter, I'll wish you a wonderful end to 2012 now, be well.

I'm resting, hoping you are too.

7 comments:

helensarahvaughan said...

i am resting well and staying warm, seasons greetings to you and a happy coming new year x

Ilona said...

Minulla oli mummun hautajaisissa (lauantaina) mummulta saamani 40-luvun mekko ja villahousut, vain nenänpää jäätyi. Siitä huolimatta tuli flunssa. En olekaan sitten muuta tehnyt kuin lepäillyt. On tehnyt hyvää.

Kaikkea hyvää teillekin sinne!

Anna said...

Happy NEW YEAR dear Mirva

Mirva said...

Happy New Year! I hope your holidays were filled with joy and warmth!

Mirva said...

Voi, otan osaa rakkaan mummusi poismenon johdosta. Toivottavasti voit jo paremmin, voimia suruun.

Mirva said...

Dear Anna, happy New Year to you, too!

Ilona said...

Itse kuolemasta tuntuu olevan jo kauan, se oli marraskuun puolella, hautajaisiin vain meni pitkään, ehti olla paljon aikaa ajatella ja käsitellä surua, heti hautajaisten jälkeen helpotti. Ikävästä tuli jotenkin kaunis, ei enää raastava.

Flunssakin jo meni menojaan, ja nyt on kaikenlaista niin, että viimein voin sanoa elämäni olevan täyttä. Tiedätkö, se täysinäisyys tuntuu nyt niin hyvältä, kun pitkään oli melkein pelkkää kumisevaa tyhjyyttä ja liikaa aikaa.