9 December 2012

viides sadas /// five hundred
1. Aamun parvekenäkymä: vähän valoa toiseen adventtiin.

2. Lähdettiin pulkkailemaan. Lapsella on päällään Olinan Kellariompelimosta tilattu talvihaalari, joka on ihan täydellinen ja josta en edes ole muistanut kiittää. Kiitos lahjakkaalle haastavien väritoiveiden toteuttajalle!

3. Ihania pikkulahjoja Annalta! Lintu lensi meidän joulupuuhun, joka on tänä vuonna lehtensä luovuttanut, talvehtiva fiikus. (Siellä sillä on kaverina mm. langasta itse väkerrettyjä lumipalloja sekä Ilonan tekemiä pitsikoristeita.) Kuvan kaulakoru on Annan käsintekemä, ja paketissa mukana tulleet suklaat puuttuvat kuvasta, koska söin ne jo...

PS Olen aivan ihastunut Trulan Learning from Kids-adventtikalenteriin, loistava idea!

PPS Tämä oli viidessadas postaukseni Koivukujalle, huh!

***

1. The view from our balcony this morning, we got a glimpse of sun to make our day of rest perfect.

2. We went out sledding. She's wearing a handmade snowsuit made by Olina, a talented seamstress who patiently made all of my wishes true even though there were some challenges to face (namely finding the perfect shades of grey for the suit...)

3. Lovely presents from Anna! The bird flew into our winter tree which, this year, is a wintering ficus that's shed most of its leaves. The beautiful necklace was made by Anna herself, and I'm going to wear it to work tomorrow together with the earrings she picked for me. The chocolate she sent me is missing from the picture because I ate it already... Thank you, my friend!

PS I'm loving the Learning from Kids Advent Calendar at Trula, what a great idea!

PPS This is post number five hundred, oh gosh.

4 comments:

Ilona said...

Viisisataa, hurja määrä! Minä en ikinä viihtyisi samassa niin pitkään... :D Mutta mikäs sinun on täällä ollessa, Koivukujalla on hyvä. Se välittyy, kiitos, kun kirjoitat tänne.

Anna said...

Enjoy the chocolat dear!
I'm glad you like! and thank you for this lovely swap!

Mirva said...

Pidinhän minäkin hetken blogia muualla, kun tuntui etten voi jatkaa tällä koivukujamme mukaan nimetyllä. Mutta onneksi palasin, kohtahan nimi on taas asianmukainen (ja paikan).

Mirva said...

Thank you for suggesting it, I had so much fun picking up things for you and your presents are lovely!