29 January 2013

the best way to start a day
On ollut flunssia, vaikeita aamuja ja muutama tyypillinen maanantai. Eilen mies kävi kaupassa ilman lompakkoa ja minä pesin neljässäkympissä joululahjaksi saamani suoristusraudan. Tammikuu onneksi lentää ohi, yhtäkkiä kohta on helmikuu, yksi lempikuukausistani, odotan sen aurinkoja, valossa tippuvia räystäspisaroita. En tiedä parempaa alkua tammiaamulle kuin veljeni bändin debyyttilevyn kuuntelu, julkaisivat sen viimeinkin. Erityisesti rakastan levyn nimeä, Kaikki on hyvin. Niinhän se on. Kuunnelkaa tekin.

***

We've had a couple cases of the running nose, difficult mornings, and some typical Mondays. Yesterday he went shopping for groceries without his wallet while I washed the new straightener I got for Christmas in forty degrees with the rest of the laundry. Luckily this gloomy January is just flying past us, soon it'll be February, my favourite month. I don't know a better way to start another January day than by listening to the brand new debut record my brother's band finally released (they've been playing together for almost ten years now). I'm in love with the title of the album, Kaikki on hyvin translates into Everything's fine. Just as it is. You can listen to it too, if you like, here.

4 comments:

Omapäinen arkeilija said...

Kuunneltu on! Levy on aina hieno juttu. Minäkin olen iloinnut yhdestä ensilevystä (Paperfangs), jossa 2/3 on jälkikasvuamme. Se julkaistaan helmikuussa, mutta saatiin jo kuunteluun.

Anna said...

Oh a family artist!!
Enjoy your favourite month lovely Mirva!

Minna said...

Tammikuu tosiaan on kohta mennyt. Flunssilta ja sattumuksilta ei ole täälläkään vältytty mutta helmikuu on toivoa täynnä. Minäkin pidän helmikuusta. Helmikuun auringossa on taikaa! Tsemppiä lopputammikuuhun!

Mirva said...

Omapäinen arkeilija, eikö ole niin, että musiikki kuulostaa aivan toiselta, kun tuntee sen tekijät! Mahtavaa, että teidänkin perheeltä on tulossa levy (onhan se melkein kuin oma, kun mukana on perheenjäseniä...)

Anna, yes, my brother truly is an artist when it comes to music!

Minna, en tiedä mikä helmikuussa on, mutta se tosiaan lämmittää jo ajatuksena. Hyvää helmikuuta teille!