3 February 2013

february light





Se tuli, toi mukanaan valon ja halun tehdä.
(Ja vähän kuvatakin.)

1. Piristyin, palasin tapaani ostaa joka viikko itselleni kukkia.
2. Leivottiin. Ei ollut sokeria, laitettiin hunajaa. Siivotessa muffinsit unohtuivat uuniin, suurin osa kärähti. Päälle siis iso kasa hilloa ja tomusokerikuorrutus, niin ei sitä kukaan huomaa. Oi luomisen iloa!
3. "Äiti, maalaa mulle taikametsä. Maalaa kevät." Ja äiti maalaa. Mitä siitä, vaikkei oikein osaakaan, kyllä ne tilauksen mukaisilta töiltä silti näyttivät. Laitettiin seinälle niitä, ja
4. pilviä myös.

Hauskaa helmikuuta!

***

It came, and it brought with it the desire to make. (And even photograph a little.)

1. I cheered up a bit, and went back to my old habit of buying myself fresh flowers every week.
2. We baked. We didn't have any sugar, so we used honey instead. While cleaning, someone (me!) forgot the muffins in the oven and they got burnt. No matter, lots of jam and a caster sugar icing on top, and nobody will notice. Oh the joy of creating!
3. "Mommy, paint me a magical forest. Paint me spring." And so I paint, despite never having been able to paint too well. She likes them, so we put them on the wall, together with
4. some clouds sailing in the sky above the dollhouse.

Hope February's good to you!

10 comments:

A Normandy kitchen said...

Hello,
Lovely photos, the tulips are so pretty (good habit fresh flowers!) and the magical forest with clouds very sweet! I made cakes yesterday with only honey also!
Best wishes,
Ivan

Riikka said...

Mä katsoin ensin kuvia ja hämmästelin että osaako teidän kolmevuotias maalata jo noin hienosti:) On niin ihanaa tämä valo. Tänään kun tulin klo 8.20 töihin oli jo ihan valoisaa!

Minna said...

Mukavaa helmikuuta! Helmikuun valossa on taikaa. Tosin se valo on täällä täksi päiväksi mennyt jonnekin pilvien taakse hukkaan,

Mirva said...

Thank you, Ivan, for your words! I wish I'd known before how well honey works, it's so much healthier I think! I'm going to try again today... Have a good first week of February!

Mirva said...

Riikka, yksi maalauksista on kyllä Ainon käsialaa, arvaa mikä! ;)

Mirva said...

Sama täällä, satoi vähän luntakin. Mutta me ollaankin potilaita, joten ei oltaisi pihalle päästykään -- ei siis haittaa! :)

Niina said...

Maalasiko Aino tuon missä on noita oransseja pötkylöitä (kukkia?)? Tosi hieno!

Ja voi,harmittaa kun en ehdi olemaan oikein koneella,sinunkin luonasi vaikka mitä ihanaa aina enkä koskaan ehdi kommentoimaan:( Mutta nyt Elli kellii hetken lattialla ja otin suklaata ja avasin koneen ja aion olla tässä ainakin viisi minuuttia:)

Mutta teidän helmikuu on alkanut ihanasti! Minäkin ostin tulppaaneita,oli kaksi kimppua 5 eurolla,oi! Ne ovat kyllä niin ihania,piristäviä ja keväisiä.
Je huomenna ajattelin kokeilla leipoa runbergintorttuja,ensimmäistä kertaa elämässäni. Minut tuntien ne palavat tai unohdan jonkun aineksen tai jotain muuta vastaavaa:)

Jahas,nyt pitää mennä taas! Kivaa kevään odotusta teille!

Ilona said...

Kukat ovat hyvä. Minulla on ruusuja nyt, vähän jo kulahtaneita, kauneimmillaan juuri.

Mahtavia maalauksia! Ja nuo pilvet, miten ihastuttavia. Tottahan nukketalon päällä pilviä pitää olla!

Niin ihana luova meininki teillä siellä.

Mirva said...

Hei Niina, kiva kun ehdit pyörähtää! Mukavalta kuulostaa teidänkin helmikuunne aloitus, voi miten alkoi tehdä mieli suklaata... :)

Oranssit kukat -piirros tosiaan on Ainon, hänen oma kevätkuvansa. Meidän seinät on täynnä Ainon maalauksia, niitä tulee välillä suorastaan liukuhihnalta!

Mirva said...

Ilona, välillä meininki on tosiaan melko luova, mutta toisinaan taas aika väsähtänyt. Luonnollisesti tänne tulee enemmän kirjoiteltua näistä luovuuden puuskista kuin sohvalla makaamisesta... :)

Monet kukat ovat minustakin kauneimmillaan juuri ennen lopullista kuukahtamistaan, esim. ruusut ja tulppaanit. Ajattelin ruusupensaita tulevan kodin pihaan, se on aika ihana ajatus minusta.