19 May 2013

lempikahvilani
Jos tulette joskus käymään Vaasassa, niin tutustukaa ihmeessä käsityöntalo Loftetiin ja sen kahvilaan. Konsulinnan kahvihuone on ollut lempikahvilani yli kymmenen vuotta, mikä miljöö! Sen suklaakakku on kaupunginkuulu, mutta eipä ollut lauantaiaamiaiseksi nautitussa tarte tatinissakaan moittimista. Tanssiesityksestäkin saatiin syödessä vielä nauttia, täydellistä.

4 comments:

Kirjailijatar said...

Onpa ihana kahvila - kiitos vinkistä! Joskus aikoinaan kävin silloin tällöin Vaasasssa, kun siellä asui rakas ihminen. Nyt viimeisimmästä käynnistä taitaa olla jo kolme vuotta.

Mirva said...

Suosittelen kyllä tosiaankin tuota hurmaavaa kahvilaa -- toivotaan että reittisi käy vielä Vaasaa kohti ja pääset piipahtamaan!

Liivia said...

Ai että onkin UPEA paikka! Ihanaa, että tuollaisia on vielä Suomessa jäljellä.
Minä kävin nuorena paljonkin Vaasassa, mutta ikävä kyllä taitaa olla niin ettei sinne ole enää juurikaan menoa. Vähän kaukana muuten vain lähteä...vai oliskohan...

Mirva said...

Liivia: Tuo paikka on tosiaan aivan lumoava, remontoitu mukailemaan alkuperäistä asuaan lähinnä artesaani-oppilastyönä. Voisin asua siellä!

Suosittelen Vaasaa kyllä ihan lomakohteenakin, tämä on vähän kuin ulkomailla oisi (vaikka shoppailumahdollisuudet eivät olekaan kovin kummoiset ellei tiedä mihin menee).