15 July 2013

menee liian lujaa

Tämän kesä lomakuvissa näkyy olevan vain nasuja (naamat + asut). Olisi kuvia myös salaojista, mutta tuskinpa te haluatte niitä nähdä. Yhtäkkiä heinäkuun puoliväli, en tykkää.

PS. "Mulla on monia lempipuuhia: keinuminen, kavereiden kanssa ulkona leikkiminen, kylpeminen, puuhun kiipeäminen. Kiipesin kerran meidän kotikuuseen, se oli ihan hirveän hauskaa!" Sanoi siis lapsi, ei suinkaan mies, joka muuten ei erityisemmin tykkää kaivurilla kaivamisesta. Siinä pitää kuulemma keskittyä liikaa ja se ei oikein ole kesälomahommia, tuo keskittyminen.

4 comments:

milla said...

Minun mies varmaan kaivaisi pihan ympäri vaan kaivamisen ilosta jos tuollaisen puikkoihin pääsisi. Tai sitten se vaan kuvittelee, että se olisi hauskaa.. Ehkä niin!

Onko teillä joku aikataulu, että koska tulisi olla remontin valmista vai ihan rennolla meiningillä? :)

Mirva said...

milla, ei ole aikataulua. Joskus oli, mutta se osoittautui täysin epärealistiseksi. Haaveilen, että päästäisiin muuttamaan ennen kuin tyttö menee kouluun -- kolmen vuoden päästä... :D

Munkin mies ilostui ensin kaivuuhommasta näin vuosien tauon jälkeen, mutta nyt alkaa näkyä jo vähän kaivuuväsymystä!

Liivia said...

Nyt meni ajatukset seitsemän kesän taakse, jolloin meillä salaojitettiin ja tehtiin putkiremonttikin siinä samassa. Kaivurista ei pienintäkään muistikuvaa, mutta ne syvät ojat muistan ja pienen pojan, joka tuli käymään, joka oli alati tippumassa niihin ojiin...
Ja yhä vieläkään emme ole oikein osanneet laittaa puutarhaa tongitun päälle. Kasvoi villikko viidakko.

Mirva said...

Liivia, meilläkin oli eräs pieni tyttö (tuo oma) menossa koko ajan monttuun ihmisten perässä. Mutta onneksi leikki pellolle tehdyllä hiekkalaatikolla ja vanhoista tiilistä kyhätyssä kesäkeittiössäänkin välillä! :)

Meillä on nyt kovat puutarhasuunnitteluhetket menossa, kun koko piha meni salaojituksessa vähän uusiksi, ei sentään ihan kaikki kaatunut mutta... Saa nähdä, saadaanko mekään mitään aikaan, vai tuleeko pihasta taas ensi kesän aikana niitty. Hurmaavia on kyllä nekin!