10 February 2014

lisää väriä!!!
Aika jotenkin rientää ja matelee yhtä aikaa. Se on tämä harmaus, loska. Ei yhtään tavallinen helmikuu, sitä huomaa harkitsevansa jotain niin älytöntä kuin jouluvalojen asentamista polkupyörään, ihan vaan piristyäkseen, saadakseen vähän väriä elämään (mulla olisi punaiset pattereilla toimivat).

On varmaan joku ammattivika järjestää ja organisoida. Organisoin meidän perheelle taideaarteenmetsästyksen taidemuseossa, jossa on vielä tämän viikon esillä Linnan aarteet. Löydettiin ritareita, auringonpaistetta ja eläimiä, tunnistettiin puita ja mietittiin mitä kuvan lapset tekevät. Poika rannalla aikoi paistaa makkaraa, arveli lapsi.

Meillä on timantteja tekeillä parvekkeella. Tarvittaisiin vain yksi jäätävän kylmä yö. Kunpa maailmankaikkeus kuulisi tämän toiveen -- vaikka lapsi kyllä vakuuttikin vesivärjättyjä maitopurkinpohjia ulos kantaessaan ettei hän ole yhtään malttamaton.

8 comments:

Kati aviron-violet said...

siis se tänä aamuna näkemäni jouluvalopyörä oli niin suuri ilahdus pimeydessä ja tuulessa että suosittelen kyllä! Kerrasta ajatukset uusille raiteille.

Tulkoon teille timantit ensi yönä.

Minna-Liisa S said...

Kiitos näistä väreistä! On niin harmaata muutoin, että värit piristävät. Toivotaan pakkasta, jotta saatte jäätimanttinne!

Mirva said...

Kati, no minäkin tunsin heti sielujen sympatiaa ja näin sieluni silmin sen pyörän ja ilahduin. Mutta sitten ajattelin, että mitä ne naapuritkin ajattelis, ja että miten ne jouluvalot selviytyy tässä ilmastossa. Aika tylsä olen. Ja niin on maailmankaikkeuskin, ei pakkasta luvassa ennen ensi viikkoa.

Minna-Liisa, mukava että värit maistuivat! Pakkanen tosiaan olisi tervetullut vieras täällä päin!

Paula said...

Noh?! Täällä ollut vuorokauden -1 astetta, syntyikö siellä timantteja?? Ihana pieni kun ei oo malttamaton :) Mutta helmikuu on nyt kyllä aikamoinen, kaikki vähän sekaisin, minäkin :)

Mirva said...

Paula, täällä on sitkeästi plussalla, joten timantit on edelleen nestemäisiä... Aiempia helmikuita kun täältä blogista selaa, niin pakkaset on paukkuneet. Omituinen kuu tämä tosiaan on, monellakin tapaa.

Paula said...

Voi harmitus. Toivotaan että vielä tulisi sellainen sopiva pieni talvi. Ei kahta metriä lunta mutta vaikka maaliskuun puoleen väliin pikku pakkasta ja pulkkailulumia. Ja sitten, sitten alkaisi sirkuttamaan ja lotisemaan :)

coco said...

i would love to send some stamps to your daughter.
can you send me your address again.

Mirva said...

Paula, pieni talvi tosiaan kelpaisi!

coco, how sweet of you! I'll be sure to send you my address soon!