4 March 2014


Kissa söi hortensian alta aikayksikön, mutta tulilatva on saanut olla rauhassa. Tietokoneesta se rappaili irti kirjaimet, mutta tuskinpa se oli tietokoneen hajoamisen lopullinen syy. Oli oikeastaan ihan mukavaa, että tietokoneeni hajosi, olen lukenut Hustvedia, Munroa ja Thoreuta ja leiponut ranskalaisia suklaakakkuja. Jossain kohtaa kuunvaihdetta lapsi siirtyi kekristä pääsiäiseen, mutta pitkästi on vielä kevättä kuljettava ennen kuin sen aika on. Mahtavaa maaliskuuta!

6 comments:

theslow catwalk said...

What a lovely cat and such beautiful mittens:)

Paula said...

Voi ihana katti!
Ja maalatut kivet. Meillä on vähän joka paikassa niitä kun tyttö tykkää maalata ja minä tykkään kivistä.

Maaliskuun tuoksuja, iloja ja valoa teillekin*

virkattu lintu said...

Ihana kissa :) Ja iloiset ja kauniit värit lapasissa. Olipa mukava tulla katsomaan kuviasi pitkästä aikaa! Mukavia maaliskuun päiviä :)

Ilona said...

Kissalla on täydellinen elämästänauttimisasento ja -ilme.

Hienoja tumppuja, hyvät värit! Viitsisinpä itsekin kutoa pitkästä aikaa.

Kati aviron-violet said...

ilman tietokonetta on hyvä etenkin ellei siihen sekoitu pelkoa siitä että jotakin ("kaikki") on kadonnut....

Mirva said...

theslow catwalk, thank you for stopping by & saying a few words!

Paula, meillä lapsi rakastaa sekä kiviä että maalausta, joten... Onneksi kiviä on purkkikaupalla, niin puuhaa riittää tylsinäkin hetkinä.

virkattu lintu, kiva kuulla sinusta! Lapaset eivät suinkaan ole kaikki itselle, en pystyisi neutraalin ystävänä elämään noiden värien kanssa. Mutta ihan mukava kutoa välillä jotain värikästä! :)

Ilona, kissa on kyllä oikea nautiskelija, se jotenkin pehmentää kotia olemuksellaan. Mulla taas on niin paljon keskeneräisiä, että tulee semmoinen kutomaähky eikä saa oikein mitään aikaan. Onneksi kutominenkin on semmoinen rivi kerrallaan -juttu!

Kati, mun kone lähtee kyllä onneksi vielä päälle ja tiedostotkin ovat tallessa, suurin osa jopa ulkoisella kovalevylläkin. Mutta netti ei toimi, ja se on oikeastaan ihan mukavaa. (Tilanne voisi olla toinen, jos netti ei toimisi talossa lainkaan, mutta tämä koskee vain mun konetta.)