17 September 2014

liian ajankohtaisetTällä viikolla todettua:
syyskuu ei ole parasta aikaa kadottaa Pikachu "jonnekin tänne puistoon".

(Ajatukset ovat juuri nyt ihan toisaalla. Seuraan vähän huolestuneena tätä synnytyssairaaloiden lakkauttamisprosessia ja siihen liittyvää keskustelua. Oma synnytykseni lakkautusuhan alla olevassa sairaalassa viisi vuotta sitten ei mennyt kyllä ihan putkeen, mutten uskalla kuvitellakaan millaista ensisynnyttäjänä olisi ollut olla neljä päivää käynnistettävänä oudossa sairaalassa yksin, kun mies ei olisi päässyt töiden vuoksi käymään paikan päällä kuin pari tuntia illassa [ajomatkoihin sinne ja takaisin olisi mennyt saman verran]. Jos sen jälkeen olisi joutunut vielä kotiin päivässä tai kahdessa ruuhkan takia, oltaisiin oltu vielä pahemmassa jamassa kuin oltiin. [Apua, puhun itsestäni passiivissa! Asia pistää niin vihaisen synkeäksi, etten osaa enää edes kirjoittaa siitä.] )

2 comments:

Olina said...

Löytyikö pika-pika-pikachu?:)

(Ajatukset täällä myös noissa sulkeissa olevissa. Eilen illalla itkeä pillitin, kun luin naamakirjan Matkasynnytyspäivälle tulleita kirjeitä. Ja mietin sitä omaa ekaa kokemusta ruuhkaisessa sairaalassa, jossa sulku oli päällä vähintään kerran vuorokaudessa...)

Mirva said...

Olina, sitkeän etsinnän tuloksena löytyi kyllä. Samat luettavat näyttää meillä olevan... Minä tulen tästä hirveän vihaiseksi, tästä aiheesta.