27 December 2014


Enkeliteema hiipi joulukotiin vähän vahingossa, yhtäkkiä niitä vain oli kaikkialla. Muita joulun hittejä: Kokoelma Astrid Lindgrenin joulukertomuksia, kaikki paitsi Marikit luettu. Uusi puna-valkoinen päiväkirjavihko, jonka mukana tuli sivun taakse laitettava viivapaperi, ihan niin kuin lapsena. Ensimmäiset luistelut. Sekahedelmäkiisseli, josta en ole liiemmin koskaan piitannut, olikin tänä vuonna sitä parasta.

5 comments:

Ilona said...

Ihana, ihana, aivan huippu hyasintti tuossa kynttelikön vieressä.

Parvekenäkymästä olen vähän kateellinen, on se sitten teiltä tai toisaalta.

Riisipuuro pelasti mun jouluaattoni. Ja valo, tuo sama, joka sinunkin kuvassasi näkyy.

Mirva said...

Ilona, hyasintti on lapsen tekosia, suloinen kyllä. Ja kahden lasin läpi kuvattu parvekemaisema tosiaan on meidän. Välillä sitä katsellessa tuntuu kuin asuisi jossain muualla kuin täällä.

Satu said...

Mulla on tuollainen samanlainen kauha, en vaan ole käyttänyt sitä kuin koristeena... Ja hyasintti, ihana! Kirjaan kyllä idean ylös, töihin, kiitos :)

Julia said...

Ihanan kaunis tuo näkymä.
Muistan kun pikkusisareni teki noita samankaltaisia paperihyasinttejä. Mummollani ne ovat vieläkin esissä. Muistoja.

Mirva said...

Satu, meillä on noita kauhoja monta, sain ne muutama vuosi sitten mummoltani. Juhlakäytössä ovat. Hauskaa miten tuo hyasintti ilahduttaa! :)

Julia, minäkin muistan noita hyasintteja lapsuudesta, taitavat olla vanha perinne. Ihanaa, että mummosi on säilyttänyt muistot, ne oaskartelut vat varmasti olleet hänelle tärkeitä jo annettaessa.