4 January 2015


Vuodenvaihteessa inspiroi
talvinen metsä
nostalgia
minimalismi
ulkoilmaelämä
folk, musiikki ja (elämän)tyyli
puumaja-asuminen
erämaa
kasvisruoka

5 comments:

Kati aviron-violet said...

Heei, miten inspiroiva lista! Jaan asiat, ihan kaikki.
Ihmeeksi olen aika karheena täällä siitä faktasta että nyt kun hieno uusi villapaita ja mätsäävä pipokin niin on niin perhanan lämmin ettei voi pitää. Ei täällä ole talvea.

Kirjailijatar said...

Herranjestas, miten ihania kuvia. Täällä kaikki lumi suli ja yllättäen viime yönä taas satoi niin, että nyt on maa jälleen valkoinen. Muttei mitään tuohon verrattavaa.
Hyvä lista, tuo puussa asuminen olisi kiehtovaa.

Mirva said...

Kati, hauuskaanettä jollakin on samanlaisia asioita listoillaan, harvoin törmään heihin! Se neuleesi on kyllä niin upea että aivan alkoi harmittaa puolestasi jos et pysty sitä käyttämään. Toivottavasti saatte edes vähän talvea sinnekon.

Kirjailijatar, kiitos! Täällä Vaasassa lunta ei ole myöskään niin paljon kuin kuvissa, satuttiin onneksi kotiseudulle juuri talven ihmemaa -aikaan.

Liivia said...

Viimeinen kuva on niin kaunis. Minun nuoruuteni maisemaa, olin jo aivan unojhtanut että Pohjanmaalla on noin kaunista. Silloin en kyllä sitä nähnyt.

Mirva said...

Kiitos. Mäkin tykkään nyt aikuisena näistä maisemista, nuorena en osannut arvostaa. Pohjois-Pohjanmaa on kotenkin maaginen sekoitus äveriäämpää eteläistä naapuriaan ja toisaalta Lapin erämaameinikiä. Kaipuu on kova.