1 January 2015

Onnellista!Tuli ihan kevätsää. On rakennettu mummolan naapurin rouvan kanssa lumilinna ammusvarastoineen ja laskettu lapsen kanssa pyllymäkeä torinlaidan lumikasasta. Olen ajatellut että kotiäitiminään olisi aika kivutonta solahtaa, ja että kunnon talvikamppeisiin olisi pitänyt investoida jo silloin.

Muistikirjaan: muista kirjat!
Mielellään kuulisin hyviä lukuvinkkejä, kaikki käy.
Uudenvuodenlupauksia ei kuitenkaan, selvää on että toivoo parempaa.

Radiosta kuuluu STT:n uutiset, keittiön pöydän ääressä lapsi piirtää ja selostaa Jukku-uutiset, päivän pääuutiset. Kissa muutti pois puoli vuotta sitten, allergia itkettää monellakin tavalla. Mullakin on vähän kissaikävä.

5 comments:

Satu said...

Täälläkin on tuntunut keväältä. Nyt sataa kaatamalla.

Hyvää, onnellista matkaa uuteen sinulle!

Ilona said...

Minullekin tuli ajatuksiin kevät, kun astelin vesisateessa kaupungille kaakaolle tänään. Kotona katselin harmautta, ja meinasin olla menemättä mihinkään, reipastuin kuitenkin ja menin. Ja ilma olikin hyvä! Lämmin.

Mirva said...

Satu, täällä tuli tänään koko päivän lunta, ajettiin illalla sukuloimassa läpi talven ihmemaiden. Ihanaa uutta myös sinulle!

Ilona, usein se menee juuri niin, että silloin kun vähiten huvittaisi lähteä ja tekisi vain mieli käpertyä, lähteminen nkin se paras mahdollinen veto. Hyvä että nautit!

Homsantuu said...

Kissaikävä, voih! Minä poden karhuikävää luettuani Anni Kytömäen Kultarinnan. Kauneinta tekstiä pitkään aikaan ja loppu palkitsi, vaikka olihan siinä tarpomista. Onnea tähän vuoteen!

Mirva said...

Homsantuu, kiitos kirjavinkistä, en ollut tuosta kuullutkaan. Kaunista uutta sinullekin!