16 May 2015

meidän maallaOllaan alettu viettää suloisia viikonloppuja maalla, viimeinkin.Valmista ei vielä suinkaan ole, vessassa käydään kynttilän valossa ja kylpeä täytyy naapurissa, mutta yöpyä voi jo, vähän laittaa ruokaakin. Remonttireiska laatoitti keittiönseinää tänään, joten ensi kerralla saadaan laittaa työtasot ja allas paikoilleen, sitten saa tiskata seisaallaan eikä vadissa vessan lattialla köykkien. Elän toivossa että huomenna saadaan myös lämmintä vettä, vaikka kieltämättä aamupesut jääkylmällä virkistävätkin.

Tehtiin lapsen kanssa kolmen kirppiksen kierros tänään, hän kasvatti hamsterikokoelmaansa kahdella ja köyhtyi 60 senttiä, minä ostin kuudella eurolla kolme kaunista Arabian lautasta. Iltapäivänokosilla kuiskuteltiin toistemme korviin omia satuja, mutta kauan ei ehtinyt levätä ennen kuin oli aika palata pihapuuhiin. Lapsi on löytänyt naapureista kavereita ja kauniina kevätpäivänä touhua riittää ulkona niin että uni tulee jo kahdeksalta. Haaveilen puutarhoista, mutta aika paljon saa soraa, mursketta ja multaa kärrätä että tuloksiin päästään. Viikonloppu on ihan liian lyhyt, joka kerta.6 comments:

Satu said...

Kuulostaa hyvältä, onnelliselta. Askel askeleelta.

Minäkin tein ihania löytöjä eilen kirpparilta, oi oi. Sinä löysit tosi kauniit lautaset.

Ja kuvat tässä ovat ihanat!

Liivia said...

Voi minäkin muistan kuinka aloiteltiin talossa asuminen viikonloppuisin. Tosin se oli ennen kuin kaikki pistettiin palasiksi, sitten ei enää voinutkaan. Meni puoli vuotta, jolloin muutettiin sitten sisään kokonaan, vaikka vessa oli tekemättä ja keittiöön vesi ei vielä tullut. Oli jouluaaton aatto.

Teillä näyttää kauniilta ja raikkaalta.

Irmastiina Ruusukummusta said...

Todella kauniita vanhoja lautasia..:)

Sopa Azul said...

Lovely pics! :)

Mirva said...

Voi kiitos, Satu! Ihanat löydöt kyllä piristävät kovasti.

Liivia, me oltiin ensimmäistä kertaa yötä talolla joskus vapun aikaan, sitä ennen siellä oli nukuttu viisi vuotta sitten suunnilleen. Valmista ei ole vielä likikään, mutta muutama asumakuntoinen huone on, väliaikaisine huonekaluineen. Keittiö on melkein valmis, mutta lämmin vesi jäi vielä toiveeksi... Ja makuuhuoneet on ihan palasina vielä. Ihmeen vähällä sitä kuitenkin tulee toimeen jos haluaa.

Irmastiina, voi, niin minustakin. Hauskaa olisi löytää niitä lisää.

Sopa Azul, thank you!

Katja Kaukonen said...

Teitte löytöjä! Suloinen tytär. (Muistan oman tyttäreni hamsterit. Vieläköhän ne ovat jossakin?) Näissä kuvissa on lempeä valo.