20 September 2015

poroystävät ja kaikki!


Aloin purkaa kameran sisältöä ja sieltä löytyi tämmöisiä aarteita helmikuulta. Ajatella, tämmöistäkin on ollut! Oli usvaisia, kevytkylmiä päiviä, kuvat melko pimeitä mutta ei välitetä siitä, eihän, ovat suoraan kamerasta tällaisenaan ja ajattelin että ne unohtuvat ja jäävät unholaan taas jos en heti tee asialle jotain. Ja oli kyllä valoisiakin päiviä, ehkä jaan nekin teidän kanssa.

Olen talven lapsi, kaipaan jo kylmää ja lunta. Toivottavasti sitä ei ensi talvena pitäisi lähteä Lappiin asti katsomaan ja kokemaan. Vaikka kyllä Suomen Lappi on upea paikka olla.

4 comments:

Ilona said...

Onpas talvi jännittävän näköinen! Iso kontrasti näihin päiviin.

Minä olen kevään ja syksyn nainen, muut vuodenajat sinnittelen läpi.

Anonymous said...

Eikö ole ihmeellinen tunne löytää unohtuneita kuvia!

Tai sekin toimii, että katselee pitkästä aikaa vanhoja kuvia, joiden ottamisesta on sen verran aikaa että voi kokoa hiukan eri tavalla kuin eka kerralla katsoessaan.

En ole ollut koskaan Lapissa. En osaa sanoa kaipaanko sinänsä kylmää ja lunta. Viimeisen 19 vuoden aikana talvikokemukseni ovat olleet vain Alpeilta (eiku yhtenä jouluna oltiin SUomessa!) ja siellä alkaa olla sillä viisiin surullinen tilanne, että talvet ovat vuosi vuodelta "huonompia", lämpöisempiä, lunta vähemmän...

Aina välillä haaveilen että olispa se Suomen Lappi hieno kokea. Rahaa siihen menisi takuulla enemmän kuin noihin meidän Alppi-reissuihin (eka lennot neljälle Suomeen, sitten majoitus etc.)mutta uskon että olisi sen arvoista. Mutta hitsit kun maailma on niin täynnä mielenkiintoisia paikkoja.
Kun mulla on tää Islanti -kuumekin. Ja Japani. Ja kaikki.

Piilomajan Kati

Kirjailijatar said...

Olen vain kerran käynyt Lapissa talvella ja lumouduin kyllä niistä maisemista ihan täysillä. Tänä talvena tuskin pääsemme Lappiin. Harmittaa, että sinne matkustaminen on melkein yhtä kallista kuin ulkomaille tai oikeastaan onkin yhtä kallista.

Mirva said...

Ilona, Kati, Kirjailijatar: Vastasin tähän kerran teille kaikille ihanille, ja sitten olinkin kirjautuneena koneelle miehen tunnuksilla. Poistin vastauksen, nolotti. Mutta Lapin talvesta ja sen kauneudesta taisin puhua, siitä ettei täältä tarvitse ulkomaille lähteä avaruutta tai taikaa etsimään. Kaipaan lunta ja Lappia niin, että tähän aamuun vielä lisää kuvia sieltä. Toivottavasti tekin pääsette sinne joskus!